/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Idomári vélemények a Tippmix-Buccaneer Díjról

Nancho és Mágnás küzdelme a Millenniumi Díjban

A szerkesztőség véleménye
Iron Boy-t a tavalyi Nemzeti Díjban láthatta utoljára a nagyközönség, akkor pénzdíjas ötödik helyen zárt. Azóta rendszeres szereplője a sabac-i és belgrádi versenyeknek, eredményeit 1200 métertől 2000 méterig szerezte. Május 26-án 1200 méteren ért el első helyet, majd 1800-on is közeli második volt, mérföldön is eredményes lehet.

Maronka Gábor
Nancho esetében az utolsó pillanatban lett eldöntve, hogy itt fog futni, sokat számít, hogy Mágnás nem vesz részt ebben a versenyben, így úgy vélem a verseny egyik esélyese lehet. A felkészülése zavartalan volt.

Blokád folyamatosan hozza a formáját, mindig küzdelembe várható, bízunk jó futásában. Ebben az évben élete topján van.

Wizardess kicsit már megkopóban van a tudása, van 40 verseny a lábában, valamint a kora miatt is természetes, hogy kissé leszállóágban van már. Ennek ellenére mindig próbálkozunk úgy gondolom egy pénzes helyezést azért így is elcsíphet.

Zala Csaba
Bíborhajnal eddig nagyon jól teljesített, főleg idén. Ezen a távon már többször is bizonyított, szerencsés, jó lovaglással a győzelem sem kizárt, nagyon bízom benne.

Kovács-Bakos Szilvia
Zoffinia utolsó két futásakor nagyon sokat fejlődött, erős a mezőny, de a ló jó formában van, így most is dobogóra várjuk.

Varga Áron

fotó: dr. Kovács Gábor

SHARE THIS