/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Magyarok Külföldön!

Ezen a hétvégén is három magyar versenylovunk próbál szerencsét külföldön, Maronka Gábor és Köln Sabac-ra látogatnak el, hogy a 2400 méteres Memorijal Kralja-ban képviselik hazánkat. A 14 lovas társaságban Köln-nek a helyi versenyzőkkel kell megmérkőznie, szám szerint 13 ellenféllel. A mezőnyben jelen lesz a Kincsem Parkban is jól ismert Rhett Butler, Sammy’s Warrior, Pamanera és Lullaby.

Másik két telivérünk Pozsonya utazik, új feladatot kap Babilonia, aki kifejezetten erős mezőnyben akadályon bizonyíthat, míg Beauchamp Opal a II. kategóriába sorolt Cena Quissisany-ban versenyez majd 8 további ellenféllel.

Beauchamp Opal 1900 méteren adhat számot tudásáról, komoly riválisnak tűnik Standing Rock, aki rendszeresen döntős, mellette a felszállóágba került Silver Empress és a nyerő formával jelentkező Lilfast is komoly sansz.

Stanislav Georgiev idomítottja, Babilonia a nap 6. versenyében áll majd starthoz, 16:35-kor a Cena Quirinusa-ban. Az erős ellenfelekből összeállított társaságban Meny Bay lehet majd a favorit, aki korábban Diplomatát is többször maga mögé utasította. Az erős csapatban a francia tenyésztésű Rubychop, Red Burg és az ír származású Lucky Ahead játszhatnak majd főszerepet.

Varga Áron

SHARE THIS