Szombaton és vasárnap ismét lóverseny a Kincsem Parkban!

Két hét szünet után újra megnyitja kapuit a Kincsem Park, szombaton kedvenc ügetőinkért szurkolhatunk, vasárnap pedig a telivéreké a főszerep. A galopp programot a szokásos síkversenyek mellett gát futam is színesíti, emellett a nap végén még agárversenyt is láthatnak a hozzánk kilátogatók. A versenynapok 14:00-kor kezdődnek és egészen 18:30-ig helyszíni és külföldi közvetítéseinknek köszönhetően egy pillanatig sem maradnak lóverseny élmény nélkül.

Az MNV Díj befutója, a győztes Royal Gino (Jaroslav Línek, 2-es kék-fehérben)

A nap során minden futamunkban fogadást is szervezünk, több fogadási típusban próbálhatják ki magukat a sportfogadás szerelmesei, érdemes akár a Kincsem+ Tutival kezdeni. A lelátó első emeletén a Panoráma Étteremben költhetnek el egy kellemes ebédet, közben a hatalmas üvegablakon keresztül folyamatosan figyelhetik az eseményeket, így egy versenyt sem kell kihagyniuk. Asztalfoglalással kapcsolatos információk az alábbi linken érhetőek el.

A hatalmas zöld övezetben a piknikezni vágyók a pálya melletti gyepre is kiülhetnek, a földszinti fogadótérben működő büfénkben pedig frissítőt és snacket is vásárolhatnak. Szintén a fogadótérben érhetik el a játékhoz elengedhetetlen TURF Magazint, ugyanitt pedig azonnal fogadhatnak is kedvenceikre. A belépés mindkét nap ingyenes!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

A 97. Magyar Derby győztese, Golden Sea (Stanislav Georgiev) 

A program már elérhető az ismert felületeken, alábbi cikkünkben az esélyesek áttekintése is olvasható.

Varga Áron

fotó: dr. Kovács Gábor

SHARE THIS