/ by /   Friss hírek / 0 comments

Kincsem+ krónika, 32. hét

32 millió forintot nyert egy hazai fogadó a szombati Kincsem+ futamon

A hazai lóversenyfogadás történetének egyik legnagyobb nyereményét érte el egy hazai fogadó szombaton, amikor úgy döntött, hogy feladja szelvényét a délutáni Kincsem+ futamra. Hároméves és idősebb telivérek álltak starthoz ebben az ominózus versenyben, melyet a deauville-i gyepen rendeztek meg Franciaországban. Az 1600 méterre kiírt egyenespályás síkversenyben tizenhatan mérték össze tudásukat. A hazai játékosok január óta kitüntetett figyelemmel kísérhetik a naponta megrendezett nemzetközi Kincsem+ futamokat, hiszen ezekre az izgalmas és Európa-szerte népszerű eseményekre egyre nagyobb az érdeklődés Magyarországon is, köszönhetően a magas nyereményeknek és a napi rendszerességnek. Nagy vonzóerőt jelent a lóversenyzésben még kevéssé jártas fogadóknak az is, hogy a Kincsem+TUTI (okos gépi) játékforma lehetővé teszi a rapid és megbízható játékot mindenféle előzetes lóversenyfogadási ismeret nélkül is. Tehát azonos eséllyel tudnak résztvenni a játékban azok is, akik egyelőre nincsenek tisztában a galopp és az ügető szabályaival, vagy éppen csak most ismerkednek ezzel a különleges sportággal, de annak is jó lehetőséget kínál a nyerésre, aki csak éppen próbára akarja tenni a szerencséjét.

A Kincsem+ TUTI-hoz ugyanis nem kell mást tenni, mint 600 Ft ellenében kérni egy okos gépi szelvényt és aztán már csak szurkolni kell a tiketten szereplő 5 lónak, hogy lehetőleg a feltüntetett sorrendben érkezzenek a célba. Ha ez nem pontosan így történik, akkor sincs semmi veszve, mert már akkor is nyerő a szelvény, ha a verseny első három helyezett lova – bármilyen sorrendben – a szelvényen ott szerepel. Ez a Bónusz 3 találat. Összesen további három nyerőosztály található a játékban, erről a lovifogadas.hu vagy szerencsejatek.hu oldalon tájékozódhat, de a bet.lovi.hu oldalon, amely az ország egyetlen legális lóversenyfogadási website-ja, is minden szükséges információt megtalálnak a tisztelt hölgyek és urak.

Tehát, ahogy említettük, elég csak bármely lottózóban, vagy LOVI fogadóponton vagy akár a bet.lovi.hu oldalon vásárolni egy vagy akár több Kincsem+ TUTI szelvényt és a játékoskedvű emberfia máris versenyben van a milliókért. Milliókban pedig nincs hiány, hiszen a múlt héten is több kimagasló nyereményt regisztrált a rendszer, ezek közül kiemelkedik a hétfői 181 milliós és a vasárnapi 184 milliós telitalálatos nyeremény a nemzetközi fogadóhálózatban, de ami számunkra most igazán érdekes és különösen egy honfitársunk számára sorsdöntő jelentőségű, az az előbb említett szombati futam volt. Most már elárulhatunk több részletet is, tehát a szerencsés nyertes Budapesten, egy LOVI fogadóponton adta fel a szelvényét, ahol bár megtehette volna, hogy maga ikszelje be a nyerő számokat – és talán ilyen szelvényt is töltött ki – inkább egy Kincsem+ TUTI okos gépi játékot igényelt, amely a 600 Ft-os tikettre egészen pontosan 32 174 880 Ft-ot fizetett, tekintetbe véve hogy a szelvényen az 1-5-2-9-10-es számok szerepeltek. Ez a befutási sorrend egyébként még további 4 szelvényen is megtalálható volt valahol Európában, hiszen említettük, hogy a Kincsem+ a legnagyobb közös nyereményalappal rendelkező nemzetközi lóversenyjáték, s ez teszi lehetővé, hogy az a több millió fogadó, aki ebben részt vesz, elegendő alapot képez az ilyen és ehhez hasonló gigantikus lovi nyereményekhez.

Horváth Zalán

A szombati Kincsem+ futam befutója, amely 32 milliót hozott egy hazai fogadónak
Forrás: leparisien.fr

Legnagyobb Kincsem+ nyeremények a 32. héten

Nap      Befutási sorrend           Sorrendi Kincsem+ nyeremény

Hétfő   11-12-2-9-17                181 349 940 Ft

Kedd    6-2-1-3-4                      1 953 240 Ft

Szerda 12-6-15-5-13                 8 592 840 Ft

Csütörtök         14-10-12-7-9    5 543 160 Ft

Péntek             7-16-2-8-4        1 115 580 Ft

Szombat           1-5-2-9-10        32 174 880 Ft

Vasárnap          8-14-2-11- 4     184 316 940 Ft

SHARE THIS