/ by /   Friss hírek / 0 comments

Kincsem+ krónika, 34. hét

8 millió forinttal gazdagodott egy magyar fogadó a pénteki ügető futamon

Lassan nem múlik el hét, hogy újabb lóverseny milliomost avassunk ezen lap hasábjain, és annál is nagyobb büszkeséggel tesszük ezt, hiszen csupán fél év telt el a Kincsem+ játék nagysikerű országos bevezető kampánya óta, és máris közel száz játékos nyert egy millió forintnál többet a galopp és ügetőversenyeken az első öt helyezett eltalálásával.

Az ünnepi hosszú hétvégén sem maradtunk játéklehetőség nélkül, hétfőn Chateubriant-ból, kedden Deauville-ből jelentkezett a Kincsem+ egy-egy izgalmas galopp versennyel. Ezekben a futamokban nem született bomba meglepetés így 21 milliót, illetve 8 milliót fizetett a telitalálatos szelvény. A sorrend nélküli öt találatosokra 229 ezer Ft illetve 116 ezer Ft volt az osztalék, ami jó néhány hazai TUTI játékosnak aranyozta be az államalapítás évfordulójának amúgy is fényes napjait.

Csütörtökön Clairefontaine adott otthont egy érdekfeszítő akadályversenynek, a GRAND STEEPLE-CHASE VILLE DE DEAUVILLE-nek, ahol 17 telivér vágott neki a 19 erőkifejtéssel nehezített 4500 méteres versenynek. A győztes Viking De Balme (T.Chevillard) a célegyenesben ellentmondást nem tűrő stílusban utasította maga mögé a mezőnyt, de a helyezésekért nagy küzdelem alakult ki. Az 5-17-14-12-9-es pontos befutási sorrend érdekes módon egyetlen fogadószelvényen sem volt megtalálható az európai rendszerben, így ennek megfelelően a nyereményalap a sorrend nélküli Kincsem+ nyertesek között került szétosztásra. Ebben a nyerőosztályban már sokkal több, szám szerint 218 nyertes játék akadt, melyekre egyenként 1 190 880 Ft-ot fizetett a totalizatőr, s ami örvendetes ezek között szerepelt egy hazai „tutista” játékos is, aki a 600 Ft-os szelvényével így boldogan térhetett vissza a kedvenc lottózójába.

Pénteken folytatódott a sikerszéria. Cabourg és ügető, 14 indulóval, igazán alkalmas futam egy kellemes fogadáshoz. Annál is inkább, mert ezen a pályán is működik az a tracking rendszer, amely segít a képernyőn pillanatról-pillanatra nyomon követni a lovak pozícióját a futam közben. Érdemes tehát élőben figyelni a közvetítést a lovifogadas.hu vagy a bet.lovi.hu oldalon, ez utóbbi platformon – természetesen regisztráció után – akár a versenyek előtti utolsó pillanatban is elhelyezhető egy jól irányzott tét.  Nos, a futamot a favorit Dino Du Riler (M. Mottier) nyerte, mégpedig ritkán látható hatalmas fölénnyel, így a hat éves ügető idei második győzelmét szerezte meg zsinórban. Ami viszont ennél is lényegesebb, hogy a 3-7-9-8-11-es befutási sorrend egy Kincsem+ Tutit játszó honfitársunk szelvényén hajszálpontosan így szerepelt, amivel 8 260 740 Ft-os nyereményt ért el, amihez ezúton is őszintén gratulálunk.

A Kincsem+ futamok mellett hétvégenként a budapesti Kincsem Parkban is zajlanak galopp- és ügetőversenyek, ahol szintén érdemes szerencsét próbálni a többféle játéktípus valamelyikével. Remek alkalom kínálkozik erre a szeptember 6-8-ig sorra kerülő Nemzetközi Lóverseny és Food Truck Show hétvégén, amellyel kapcsolatban részletes információk találhatók a kincsempark.hu oldalon.

Horváth Zalán

 

Tour To Paris az Overdose Díj győzelem után, nyeregben Jaroslav Linek

(Forrás: http://www.france-sire.com)

 

TOUR TO PARIS ÚJABB SZENZÁCIÓS GYŐZELEMET ARATOTT FRANCIAORSZÁGBAN
Dr. Hammersberg Elemér négyéves üdvöskéje, Tour To Paris újabb fantasztikus győzelemmel folytatta külföldi versenysorozatát augusztus 24-én, szombaton, ezúttal Deauville-ben. Az 1300 méteres Prix Des Rouges futamában fél távnál már 7-8 hosszal vezetett, majd feltartva, fölényesen verte hét ellenfelét. Tour To Paris azzal hívta fel a figyelmet magára, hogy 2-3 évesen idehaza nyolc versenyében veretlen maradt, így a tulajdonos döntése alapján Franciaországban folytatta pályafutását, ahol Mme Pia Brandt istállójába került. Idén áprilisban egy emlékezetes győzelemmel kezdte a szezont, majd májusban légúti megbetegedés miatt elvesztette veretlenségét. Hosszabb pihenő után egy hónappal ezelőtt tért vissza egy remek második helyezéssel, ahol attól a City Light-től kapott csak ki, aki tavaly a világ egyik legnagyobb sprintversenyében, a Diamond Jubilee Stakes mezőnyében ért el második helyezést. A tervek szerint szeptemberben újra versenyben láthatjuk a jelenlegi leggyorsabb magyar tulajdonban lévő versenylovat.

SHARE THIS