/ by /   FoodTruck, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Magyar és német siker az ügetőn

Színvonalas versenyeket és felejthetetlen élményeket hozott a Nemzetközi Lóverseny és Food Truck Show szombati napja. A versenyszervező emléktáblákat avatott a Kerepesi úti ügetőpálya és az új ügetőpálya tiszteletére. Az esemény apropóját az adta, hogy 15 éve versenyeznek már a hazai ügetők a Kincsem Parkban. Az eseményen részt vett az első verseny győztese, E.T. futtatói Fülöp Gyula, Szabó Béla, Vezér Emese hajtó és Csordás Emil idomár.

A Fekete László Emlékversenyben Longines Horváth Györggyel folytatta győzelmi sorozatát, már 15. sikerét aratta a kiváló import.

A 105. Hungária Díjban ismét tarolt a szlovén-magyar együttműködés, Vince Béla lova, Zsenerőz magabiztos versenyzéssel nyerte meg zsinórban harmadik nagydíját a Magyar Ügetőderby és a Kanca Díj után Mitja Slaviccsal.


A 9 millió forinttal díjazott Marschall József Emlékversenyben, német, osztrák és magyar dobogó született. A címvédő Azimut Josef Franzllal nyert biztosan 14,4-es kilométer átlagot ügetve. A legjobb magyar, Zeal Di Girifalco az értékes harmadik helyet szerezte meg.


Folytatás vasárnap 12:30-tól a galopp programmal vasárnap.

SHARE THIS