/ by /   A nap híre, Friss hírek / 0 comments

Nemzeti Ügető Liga: Zsenerőz, Fazekas, Slavic az élen

A 2019-es Nemzeti Ügető Liga tíz futamából már nyolc versenyen túl vagyunk, így reális képünk van az idei erőviszonyokról és a lehetséges Liganyerőkről. A lovak listájának az élén a Magyar Ügetőderby és a Hungária Díj nyerő Zsenerőz áll 109 ponttal. Őt követi Aurum Ville 82, utána holtversenyben a két külföldi tréningbrn álló ügető, 50-50 ponttal White Lady és Azimut. Tőlük csupán 5 ponttal lemaradva Zeal Di Girifalco, illetve 41 ponttal Sabath Black A.T. következik.

Hátravan még a Köztársasági Díj és a mindent eldöntő Ménesek Díja. Zsenerőz komoly lépéselőnyben van, de még nem nyert és a nyerő mögött is nehéz megjósolni a sorrendet. Érdemes tehát továbbra is követni az izgalmas Liga futamokat!
Zsenerőz 109 pont
Aurum Ville 82 pont
White Lady 50 pont
Azimut 50 pont
Zeal di Girifalco 45 pont
Sabath Black A.T. 41 pont

Az idomárok versenyében a sokszoros champion tréner Fazekas Imre vezet Mitja Slavic és Lakatos Csaba előtt, de Veljko Mazsity, Berényi László és Jozef Franzl is jól áll.
Fazekas Imre 119 pont
Mitja Slavic 109 pont
Lakatos Csaba 81 pont
Veljko Mazsity 75 pont
Berényi László 50 pont
Jozef Franzl 50 pont

A hajtók vetélkedésében van a legnagyobb küzdelem. Olyannyira, hogy két futammal a vége előtt holtversenyben áll Fazekas ás Slavic. Mögöttük Veljko Mazsity, Horváth György és Lakatos Csaba vív nagy küzdelmet a harmadik helyért.
Fazekas Imre 119 pont
Mitja Slavic 119 pont
Veljko Mazsity 75 pont
Horváth György 70 pont
Lakatos Csaba 51pont
Jozef Franzl 50 pont

 

SHARE THIS