/ by /   Friss hírek, Uncategorized @hu / 0 comments

Kincsem+ krónika, 41. hét

47 milliót nyert egy hazai fogadó a Kincsem+ keddi galopp futamával

A múlt héten indult a Szerencsejáték Zrt. akciója, ami a Kincsem+ szelvényt vásárlóknak további extra esélyeket jelent a nyereményre, s ez meg is látszott a lóversenyek iránti érdeklődésen. Nem is kellett sokáig várni, hogy a megnövekedett szelvényszám egy újabb rekordot eredményezzen, hiszen a keddi galopp versenyben máris komoly nyertest avathattunk. Lyonban 16 telivér állt starthoz a 2000 méteres Kincsem+ futamban, ahol a 2-10-8-12-7-es befutási sorrend egy hazai játékosnak valószínűleg örökre emlékezetes marad. Egy lottózóban vásárolt TUTI tikettjén ezek a számok pontosan ebben a sorrendben szerepeltek, így minden idők második legmagasabb lóversenynyereményét érte el: 47 913 850 Ft-ot fizetett a legmagasabb nyerőosztály!

A péntek esti ügető versenyben, amelyet ezúttal is a Párizs melletti Vincennesből közvetítettünk, mondhatni sima papírforma eredmény született, már ami az első két helyezettet illeti. Mivel a többi helyre sem teljesen esélytelen lovak futottak be, így a telitalálatok száma viszonylag magas volt. Az 1-6-2-10-5-ös befutási sorrend két „tutista” honfitársunk szelvényén is megfelelően szerepelt, nyereményük egyenként 1 311 540 forint volt.

Érdemes tehát naponta figyelni a Kincsem+ kínálatot, mert a fogadásszervező időnként meglepetés jackpotokkal is szolgál. A rendszeres, vasárnapi 150-600 millió forintos extra pénzeső mellett például minden alkalommal, amikor a francia futballválogatott fontos meccset játszik, további 150 milliós összeggel emelkedik meg a sorrendi Kincsem+ találat nyereményalapja. Ezzel kapcsolatban az értékesítőhelyeken, illetve a lovifogadas.hu, valamint a bet.lovi.hu oldalon lehet érdeklődni.

Horváth Zalán

Zsenerőz (6-os) az idén megállíthatatlannak tűnik. Vajon a Köztársasági Díjban folytatódik a diadalmenet?

Fogadási lehetőség a Nemzeti Vágta döntőjére
Az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is lehetőség nyílik a fogadásra a Nemzeti Vágta döntőjében. A hazai futamokban elérhető szokásos fogadási típusokban próbálhatják ki a szerencséjüket, amelyek a következők:

  • TÉT: a győztes lovat kell eltalálni
  • HELY: a fogadás akkor nyer, ha a kiválasztott ló az első vagy második helyen végez. (A Vágta döntő esetében induló hat résztvevő esetén.)
  • BEFUTÓ: az első és a második helyezett lovat kell eltalálni a megfelelő sorrendben.
  • HÁRMASBEFUTÓ: az első, második és harmadik helyezett lovat kell eltalálni a megfelelő sorrendben.

Az eseményre október 19-20-án kerül sor a budapesti Hősök terén, ahol az aznapi Kincsem+ futamok is élőben kerülnek közvetítésre, természetesen fogadási lehetőséggel egybekötve.

Köztársasági Díj a Kincsem Parkban
Az Ügetőderby győztes Zsenerőz (M. Slavic) is ott lesz a startnál október 19-én, szombaton, a 3 éves és idősebb lovak részére kiírt ügetőversenyben. A 2400 méteres, autóstartos Köztársaság Díj, Nemzeti Ügető liga kilencedik állomása, ahol akár el is dőlhet a végső győztes kiléte. A Derby után a Kancadíjat és a Hungária Díjat is bezsebelő Zsenerőz komoly lépéselőnyben van, de még két liga futam hátra van, ahol még több aspiráns is bejelentkezhet az értékes koronáért. A kihívók között ott lesz Zeal di Girifalco (V. Mazsity), aki egy 10 győzelemből álló remek sorozat után végzett közeli harmadikként – 1:14,5-ös kiváló idővel – a Marschall József emlékversenyben.

A Nemzeti Ügető Liga állása
1. Zsenerőz 109 pont
2. Aurum Ville 82 pont
3. White Lady 50 pont
4. Azimut 50 pont
5. Zeal di Girifalco 45 pont
6. Sabath Black A.T. 41 pont

SHARE THIS