/ by /   Friss hírek / 0 comments

Kincsem+ krónika, 42. hét

Favorit győzelemmel is 2 millió forint felett fizetett a Kincsem+ TUTI a múlt héten

Játszani mindig érdemes, főleg, amikor egy aránylag biztosnak tűnő favorit győzelem van kilátásban. Így volt ez a múlt hétfőn is, amikor Einghenben csupán 13 ló állt starthoz a soron következő Kincsem+ futamban, közülük is kimagasló esélyt képviselt Onceforall Face, akinek Jean Michel Bazire ült a sulkyjában. A francia ügetősport híveinek nem kell külön ecsetelni, hogy ki is az a nagy JMB, de valószínűleg már a hazai Kincsem+ rajongók is megtanulták a nevét. Nos, nem is kellett csalódniuk, hiszen Bazire hozta a kötelezőt, így a rendszer sok nyertes szelvényt regisztrált. Ennek ellenére a sorrendi Kincsem+ nyeremény 2 026 620 Ft volt a 600 Ft-os alaptétre, ami két hazai fogadó számára is boldog hétkezdetet jelentett.

Szerdán ismét az ügetők voltak a főszerepben, ahol a szintén toronymagas favorit Defi de Retz (A. Abrivard) szerezte meg a győzelmet és mögötte sem érkezett egyetlen outsider sem. Ahogy az várható volt, rengeteg telitalálat született, így több tucatnyi hazai játékos örülhetett a 167 340 Ft-os nyereménynek.

A vasárnapi Kincsem+ mindig különleges, hiszen legalább 150 millió jackpot kerül kiosztásra a legmagasabb nyerőosztályban. Ezúttal egy valóban „kezelhető méretű” mezőny, mindössze 12 induló állt starthoz Longchanpban. Ennek ellenére az osztalékok kimagaslóak voltak, amit azzal tudunk magyarázni, hogy az 1600 méteres hendikepben rendkívül kiegyenlítettek voltak az esélyek. A 9-5-11-12-4-es befutás sorrend végül 45 millió forint feletti nyereményt hozott a telitalálatosok számára, de a sorrend nélküli öt találatosra is 278 520 Ft-ot lehetett felvenni. A Bónusz 4 találat 20 460 Ft-ot, míg a Bónusz 3 találat 3 480 Ft-ot ért.

Horváth Zalán

Aviatress (9) Stéphane Pasquier-vel  tör a cél felé a vasárnapi Kincsem+ futamban (jourdegalop.com)

 

 

SHARE THIS