/ by /   Friss hírek, Interjúk-szakcikkek / 0 comments

Skandináv üdvözlet

Konungariket Sverige

Múlt szombaton svéd szakmai delegációt fogadott a Kincsem Park. A versenyintézőségi tagokból és versenyközegekből álló csoport a Mantorp Travetből (Mantorpi versenytér) érkezett. Néhányan már nem először látogattak az Albertirsai útra, turistaként a Magyar Derbyt, a Magyar Ügető Derbyt és más kiemelt versenyeket is láttak már. A nálunk tapasztalt élmények visszahúzták a vikingek szívét Budapestre, és újabb jó hangulatú napot töltöttek nálunk. Az istálló látogatás és a pálya bejárása után elismeréssel nyilatkoztak a remek körülményekről.

 

Ezzel egy időben, és az előző csoporttól függetlenül Norvégiából is érkeztek vendégek. A team összeállítása már jóval vegyesebb volt, a zimankós királyság különböző pontjairól összesereglett sportújságírók, fogadásszervezési szakemberek és versenyközegek, sőt az ország egyik legnagyobb fogadója is élvezhette a Panoráma Étterem magas színvonalú kiszolgálását. Valami megmozdult Skandináviában, mert november elején újabb szakmai csoport érkezik.

Kongeriket Norge

A Kincsem Nemzeti Kft. nagy hangsúlyt fektet a nemzetközi kapcsolatok ápolására, amelynek eredményeként hazánk aktívan részt vesz az európai sportéletben. A külföldön szerzett tapasztalatok sikeresen felhasználjuk, és büszkén mondhatjuk, tőlünk is kaptak már jó ötleteket, előremutató elgondolásokat a meghívottak.

SHARE THIS