Idén szavazással dől el az Év Lova cím!

Az elmúlt évtized gyakorlatával szakítva, idén ismét szavazással dől el az “Év Lova” cím sorsa. A szavazás során 6 csoport véleményét vesszük alapul, amelyek alapján kialakul a végső sorrend.

Szavazni a következő internetes felületen lehet:

Kik szavaznak?
Kincsem Park hivatalos Facebook oldalának követői
Versenyszervező
Magyar Lovaregylet
Magyarországi Galopp Versenylótenyésztők Egyesülete
Magyarországi Angol Telivérfuttatók Egyesülete
Galopp Idomárok és Lovasok Egyesülete

Minden csoport az ajánlott 10 ló közül választ ki 3-at és azt – a Facebookon kívüli szavazatok esetében – rangsorolja, hogy kit tart érdemesnek a dobogóra. A Facebookon minden követő leadhatja a szavazatát, ezeket összesítjük a szavazás lezárásakor és így fog kialakulni a Facebook szavazok véleménye. A Facebook szavazás 2019. november 15-én reggel 6:00-kor indul és 2019. november 19-én 24.00-ig tart.
A szervezeteknek 2019. november 15-19. közötti időszakban írásban kell leadniuk szavazatukat a smulovics@kincsempark.hu email címre.

A 2019-es esztendő  “Év Lova” az lesz, akit a szervezetek és a Facebook közösség szavazata alapján a legtöbben rangsorolják az első helyre. Így tehát összesen 6 első helyet szerezhet egy ló. Amennyiben az első helyen holtverseny alakul ki, ott a legtöbb második hely dönt. Ha a második helyek száma is egyezik, akkor a harmadik helyek száma fog dönteni. Ha így is döntetlen eredmény születne, akkor a Versenyszervező szavazata dönt.

Az “Év Lova” 2019 jelöltjei:
Báthory
Bíborhajnal
Crushing Power (GB)
Golden Sea (IRE)
Lili
Love Forever (IRE)
Mágnás (FR)
Morita Menantie (FR)
Nancho (GER)
Vain Hope (IRE)

SHARE THIS