/ by /   Friss hírek / 0 comments

Kincsem+ krónika, 49. hét

Bőséges ajándékot hozott a Mikulás a pénteki ügető futamban

Megkezdődött a visszaszámlálás a 2020. január 26-án sorra kerülő Grand Prix d’Amérique (PdA) futama előtt, ahol Európa leggyorsabb ügető lovai mérik össze tudásukat Párizsban. A nagy futamhoz hat kvalifikációs versenyen át vezet az út, amelyből a másodikat múlt vasárnap futották. A vizes, ázott pályán a már kétszeres PdA nyerő, BOLD EAGLE (E. Raffain) vette át a vezetést fél távnál, s már úgy nézett ki, hogy simán hazaér, amikor DELIA DU POMMEREUX (F. Nivard) az utolsó métereken elképesztően felgyorsítva egy hajszállal ugyan, de megnyerte a versenyt. A harmadik és negyedik helyen két outsider ért célba, így a 6-18-16-13-4-es befutási sorrend giga nyereményt eredményezett a legfelsőbb nyerőosztályban. Négy telitalálatot regisztrált az európai fogadási rendszer, amelyek egyenként 112 millió Ft értékben fizettek, ami nem csoda, hiszen összesen 2 milliárd forint összegben történtek Kincsem+ fogadások erre a futamra. A nem sorrendi öt találatos szelvények 348 180 Ft-ot értek, s ilyenek már bőven akadtak a hazai lottózókban feladott játékok között, a Bónusz 4 találat 36 180 Ft-ot, míg a Bónusz 3 találat 3 600 Ft-ot ért.

December 6-án nem fukarkodott a Mikulás az ajándékokkal, és puttonyából bőségesen szórta a Kincsem+ nyereményeket a „tuti” játékosoknak. Az idén utoljára még este 20:15-kor jelentkezett Vincennesből a napi főverseny, ahol a 3-7-5-11-16-os befutási sorrend 11 hazai „tutistának” is szerepelt a szelvényén. Nyereményük egyenként 811 380 Ft volt a 600 Ft-os tikettre.

Ami a hazai lóverseny életet érinti, zajlanak az előkészületek az idei Ügetőszilveszter vonatkozásában, ahol már kialakult az előzetes program. A 14:00 órakor induló versenynapon tíz ügető és két agárfutamban szurkolhatnak a nézők, illetve természetesen próbára tehetik a szerencséjüket a fogadókasszáknál. A fogadásszervező a nap folyamán több, mint 7 millió Ft értékben hirdet meg jackpotokat, amelyek esetenként a tét, hely, befutó és hármasbefutó fogadások nyereményalapját fogják növelni, így a nagy osztalékok garantálva lesznek!

Horváth Zalán

A 2019-es Grand Prix d’Amérique szenzációs befutója: Belina Josselyn (12) – Looking Superb (1) – Readly Express (15)
(prix-amerique.com)

 

SHARE THIS