/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Ügetőszilveszter 2019 – parkolási információk

Tisztelt tulajdonosok, trénerek, hajtók és látogatók!

Az „Ügetőszilveszter 2019” rendezvényünkön a parkolás rendje eltér az előző években megszokottaktól!

Az ügető istállók területére 2019. december 31., 13:00 órától (a verseny kezdete előtt egy órával) már senki nem hajthat be gépkocsival!

Az istállókhoz érkezők ettől az időponttól a sorompó előtt kialakított parkolót vehetik igénybe és gyalogosan tudnak a területre bejutni.

Kérjük, hogy az istállók között személygépkocsikkal lehetőleg ne parkoljanak és a lószállítókkal se álljanak be! A lovak beszállítását ennek tükrében szervezzék, az esetleges eltéréseket Zilahy Istvánnal és Pesti Adriánnal előre egyeztetni szíveskedjenek!

A rendezvényterületre a Kincsem Park főbejáratán keresztül, a parkolóhelyek szűkös létszáma miatt csak az erre a rendezvényre kiadott, külön parkolási engedéllyel lehet behajtani, amit a szélvédőn belül kell elhelyezni!

A külön behajtási engedélyeket igénylését, a Kincsem Park recepcióján lehet leadni (név és telefonszám, valamint rendszám közlésével) legkésőbb 2019. december 28-ig!
Az igénylés jogosságát ellenőrizzük és elbíráljuk, majd telefonon tájékoztatjuk az igénylőt. Az engedélyek névre szólóan 2019. december 30-ig vehetők át a recepción. Minden tulajdonos, tréner és hajtó esetében csak 1-1 behajtási engedély igénylésére van lehetőség. A nagy érdeklődésre és a korlátozott parkolóhelyekre való tekintettel a behajtási engedélyeket csak a férőhelyek maximális létszámáig van módunk biztosítani, az igénylések beérkezési sorrendjében!

A Panoráma Étterembe szilveszteri jeggyel rendelkezők Balla József étteremvezetőnél vehetik át a parkolási engedélyüket. A VIP vendégek a meghívójukkal együtt kapják meg a parkolójegyeiket.

Kérjük kedves vendégeinket, a szilveszteri látogatásuk során lehetőség szerint válasszák a tömegközlekedési eszközöket (javasoljuk az M2 metró használatát), jegyüket az interneten keresztül (kincsempark.jegy.hu) vásárolják meg!

December 31-én, várhatóan 12:00 órától az Hungária krt. – Kerepesi út – Örs Vezér tér – Fehér út – Éles sarok – Albertirsai út útvonalon/területen nagyon nehéz lesz a gépjárművel való közlekedés és parkolás!

Amennyiben elkerülhetetlen a gépkocsival való közlekedés és nem rendelkeznek a Kincsem Parkba való behajtási engedéllyel, a látogatók kényelme és biztonsága érdekében kérjük, hogy lehetőleg, a valamivel távolabb lévő városi parkolókban hagyják gépjárműveiket, és a tömegközlekedést használva vagy gyalogosan közelítsék meg Kincsem Parkot!

Kellemes szórakozást, a fogadásokhoz sok szerencsét és Boldog Új Esztendőt Kívánunk!

 

SHARE THIS