/ by /   Friss hírek / 0 comments

Kincsem+ krónika, 50. hét

4 milliót fizetett a favorit győzelem a szombati Kincsem+ ügetőfutamban

A múlt héten kilenc fogadó ért el telitalálatot a legnépszerűbb nemzetközi lóversenyjátékkal, a Kincsem+ TUTI-val, így újabb „lovi milliomosokat” avathattunk.
Szerda délután hétéves és idősebb kancák álltak starthoz Vincennesben, hogy nekivágjanak a 2100 méteres távnak. A favorit Caresse (14-es számmal) ugyan galoppozás kiesett a versenyből de az első öt helyezett sorrendje ezen kívül nem tartalmazott nagy meglepetést. A Class Action (Ch. Dreux) győzelmével kialakuló 5-2-6-4-1-es befutási sorrend összesen négy hazai Kincsem+ fogadó tikettjén is a megfelelő sorrendben szerepelt, nyereményük egyenként 1 238 520 Ft volt, amit kivétel nélkül egy lottózóban feladott TUTI (tehát okos gépi) szelvénnyel értek el.

Péntek 13. napja egy játékos számára jelentett maximális sikert, ami a telitalálatot illeti. A 2850 méteres Prix de Tourcoing futamában kialakult 5-13-15-10-9-es sorrend ezen a napon 407 580 Ft-ot ért.

Aztán szombaton jött a hét legnagyobb durranása, szintén a Párizs melletti Vincennesből jelentkezett a nap főfutama, a 2100 méterre kiírt Prix Michel Thoury. Előzetesen a 7-es számú Dreambreaker győzelmében bíztak a fogadók, pedig az utolsó öt futásában csupán egyszer tudott dobogón végezni. Akkor mire volt ez a nagy felbuzdulás? Nos, természetesen a francia hajtókirály, Jean Michel Bazire személyének szólt ez a bizalom, amit aztán meg is hálált a versenyben. A második helyezett Usain Henna hajtója Björn Goop jóvá tette szerdai hibáját és szép versenyzést mutatott be.
Összességében a 7-6-4-8-15-ös befutási sorrend nem tartozott a „lehetetlen” kategóriába, s ami jó hír, egy hazai tutista szelvényén tökéletesen szerepelt, így 4 028 280 Ft-tal honorálva a tikettet jó érzékkel játékba küldő tulajdonosát.

A vasárnapi eredmény már csak hab volt a tortán. Három fogadó is 440 100 Ft-os sorrendi Kincsem+ találatot ért el, ami azt mutatja, hogy minden nap érdemes beépíteni a lóversenyt a portfóliónkba.

Így lehet ez különösen december 24-én is, amikor a fogadásszervező egy ünnepi 300 millió forintos jackpottal emeli meg a Kincsem+ telitalálatos nyerőosztály pénzalapját.
A részletekről a lovifogadas.hu illetve a bet.lovi.hu oldalon lehet tájékozódni, ahol további 100 000 Ft-os külön nyeremények is gazdára találnak!

Horváth Zalán

Class Action (5) útban a győzelem felé, amivel több hazai játékost is milliomossá tett
Forrás: canalturf.fr

SHARE THIS