Szenzációs versenyek az Ügetőszilveszteren

Izgalmas, rendkívül kiélezett finiseket láthatott a sokezres közönség az óév utolsó ügető versenynapján, a Kincsem Parkban. A délután legrangosabb futamában két lejelentést és egy meglehetősen felborult versenyt követően szlovén győzelem született, a térhátrányát nagyon hamar ledolgozó Take Me Home (Jozé Sagaj) a befutóban verte meg biztosan a sokáig vezető Sirol Axe-t.

A két celebfutamban egyaránt új győztest avattunk, a Zenthe Ferenc Emlékversenyben az újonc Bács Péter szerezte meg a győzelmet Rangos Meteor kocsijában, míg a Bubik István Emlékversenyben Petur András ért révbe a favorizált Samuel Becket A.T. jóvoltából. A roppant erős Pancho Díjban Maugli (Janko Sagaj) volt a legerősebb, de remek időt ügetett és szintén győzni tudott a Karácsonykor eredményesen bemutatkozó Pan Globe Jaycee (Goran Zolnaji) is. Több futamban is komoly osztalékok születtek, de a tétre vagy helyre játszó fogadók is elégedetten zárhatták a napot. Ezt tette Tenczel Gábor is, hiszen mind a két agárfutamban az ő idomítottja diadalmaskodott, előbb Coming Soon, majd pedig az idei szezon legjobbja, Don Juan szerzett futamgyőzelmet.

A végsőkig kicentizett csatát hozott az idomárok küzdelme is a champion címért, melyet végül 96.000 forintos különbséggel Lakatos Csaba szerzett meg Fazekas Imre és a mögöttük alig lemaradó Kolozsi László előtt.

Folytatás február 1-én, szombaton!

SHARE THIS