/ by /   A nap híre / 0 comments

Favoritgyőzelem Párizsban

Vincennes, 2020

Szenzációs versenyt és az esélyes lovak dominanciáját hozta a január 26-i, vasárnapi szuperfutam, az idei, 100. Grand Prix d’Amerique. A párizsi versenyben csak a Kincsem+ játékra összesen 10 millió eurónyi összeget tettek fel a fogadók szerte Európában, ami nem is csoda, hiszen a világ elsőszámú lóversenyfutamát hatalmas érdeklődés övezi évről évre.

A Vincennesben megrendezett, 900 ezer euró összdíjazású, Gr-I-es összecsapás során sokáig úgy tűnt, hogy Jean-Michel Bazire valamelyik idomítottja szerzi majd meg a győzelmet, hiszen az esélyes Davidson du Pont (Franck Ouvrie) és a címvédő Belina Josselyn (Jean-Michel Bazire) egyaránt ott ügetett a frontban, a finisben azonban megjelent a mezőny legfiatalabb lova, a sorozatnyerő Face Time Bourbon (Björn Goop) és játszi könnyedséggel szaladt át az élen küzdőkön. Sébastien Guarato legjobb lovának ez volt pályafutása tizenkilencedik, természetesen legnagyobb győzelme, melyet 1.11,5-ös, remek kilométerátlagot ügetve aratott a 2700 méteres távon. A nyerő mögött Davidson du Pont, Belina Josselyn, valamint meglepetésre Chica de Joudes és Vitruvio ért célba és tette teljessé a Kincsem+ játék 9-7-16-2-11-es befutási sorrendjét.

Tekintve, hogy a dobogón a három favorit végzett, a Bónusz3 nyerőosztályban rengeteg találat született, a 9-es, 7-es és 16-os programszámú lovak szinte mindegyik szelvényen szerepeltek. A Bónusz4 osztaléka már több mint ötszörös pénzt ért a fogadóknak, míg a sorrend nélküli Kincsem+, köszönhetően a negyedik és ötödik helyre érkező meglepetés lovaknak, 176 ezer forintot hozott négy magyar játékosnak. Az első öt helyezettet nem sokan találták el, így az, köszönhetően a 900 milliós Jackpotnak, több mint 30 millió forintnak megfelelő eurót fizetett.

SHARE THIS