/ by /   Friss hírek, Kiemelt egyéb hír / 0 comments

Otthoni olvasnivaló 4. rész

A koronavírus elleni védekezés és az unaloműzés egyik legjobb formája, ha minden nap lovas vagy lóverseny témájú könyvet olvasunk. Ebben szeretnénk segíteni, így számba vesszük a hazai lovas- és lóversenyéletünk legjobb és legfontosabb könyveit és folyóiratait.

Pegazus Magazin

Szakszerű, igényes, szép. Talán így lehet a legjobban jeírni a tizenhat éve működő lovas havilapot. Minden hónap első hetében 68 oldallal várja a ló, a lovassport és a lóversenysport szerelmeseit. Somogyvári Anett és Szebényi Dániel szerkesztők neve garancia a minőségi újságírásra. A lapban a legnagyobb terjedelmet a díjugratás kapja. A három olimpiai szám mellett, a Magyar Lovassport Szövetség valamennyi szakágának eseményéről olvashatunk. Hangsúlyosan foglalkozik a sportlótenyésztéssel, a lovasképzéssel, a lótartással, a galoppsporttal és Kincsem Parkkal. Utóbbi két rovatot Vonczem Gabriella és Krebs András jegyzi.
A írások mellett, a lap másik erőssége a fotóanyag és az elbűvölően szép címlap. Az áprilisi szám hamarosan a standokon. Olvassunk együtt!

SHARE THIS