/ by /   Friss hírek / 0 comments

SZERDAI fogadási ajánlat – 3 ország, 4 pálya, 33 futam, 7 jackpotos verseny

Április 22-én szerdán galopp és ügető versenyekre lehet fogadni a bet.lovi.hu hivatalos oldalán és a Lovi Pontokon. A  nemzetközi nyereményalapban a svédországi BRO PARK (3-as pálya) érhető el, ahol a  versenyeket 12:30 és 16:00 között futják. A fogadási típusok: TÉT, HELY, BEFUTÓ TÉT, BEFUTÓ HELY, TRIO és HÁRMASBEFUTÓ játék – a mezőny nagyságától függően.
Hasonló idősávban szintén a nemzetközi rendszerben lehet játszani a hongkongi HAPPY VALLEY (1-es pálya) versenypálya 9 futamára, amelyeket 12:45 és 16:50 között rendeznek. A fogadási típusok: TÉT, HELY, BEFUTÓ, BEFUTÓ TÉT, BEFUTÓ HELY és TRIO.
Délután visszajövünk Európába, mert egy újabb skandináv ország, Norvégia is bekapcsolódik a versenyzésbe. LEANGEN (4-es pálya) versenypályán 6 futamot tartanak, az első futam 16:20-kor, az utolsó futam 18:05-kor indul. Fogadási típusok: TÉT, HELY, BEFUTÓ TÉT, BEFUTÓ HELY, TRIO.
Este jön a nap koronája, az északi ügetősport központja, Solvalla, 7 jackpotos versennyel, amelyek a magyar fogadási rendszerben érhetőek el. Az első futam 18:15-kor, az utolsó futam 21:51-kor indul. Fogadási típusok kizárólag TÉT és BEFUTÓ játék. Figyelem a nemzetközi szorzók nem felelnek meg a magyar játéknak! Ezen a pályán 5×20.000 Ft TÉT, 1×30.000 Ft BEFUTÓ és 1×40.000 Ft BEFUTÓ jackpot várja a fogadókat.

A versenyprogram a
https://lovifogadas.hu/data/napiajanlat/kulfoldi_2020_04_22.pdf oldalon található.
Jó játékot és magas nyereményeket kívánunk!

Bro Park

I. A szerkesztő véleménye:
Hároméves telivérek 1600 méteres síkversenyével veszi kezdetét a délutáni program a svédországi Bro Parkban. Fast And Free (3) legutóbb nem jelentett tényleges fenyegetést a nyerő lóra, de bíztatóan mozgott a befutóban. Hypochondriac (4) az idei évben már négyszer is összemérte a tudását Sandra Brolin idomítottjával, s az egymás elleni mérlegük 50-50%. Hootenanny (1) jó futások után lép pályára, és a svéd szaklapok szerint a mérföldes táv tovább javít az esélyein. Made By Mack (2) tavaly jó évet zárt, most is számolni kell hát vele. Ellis St Martin (7) novemberben 800 méteren kvalifikált, majd rögtön az első versenyében, 1400-ra búcsút is intett a nyeretlenek táborának.

II. A szerkesztő véleménye:
Hároméves és idősebb lovak versenye mérföldre, melyből Blue Whistle-t (7) és Essere-t (10) már le is jelentették, így csak nyolcan állnak starthoz. Aretha (9) dobogós helyezéssel indított április 5-én. Másodjára még jobb futást várunk tőle, esélyeit Elione Chaves személye is növeli. High Max (8) a januári hatodik helyezése óta nem lépett pályára, de a 2019-es év végén nyert egy hasonló feltételekkel kiírt futamot. Cuban Queen (6) április közepén végül nem futott, így kérdéses, hogy milyen formában van, engedményes lovasa viszont sokat segíthet rajta. Obeya (4) április elején ott folytatta, ahol tavaly abbahagyta, ezért azt gondoljuk, hogy számolni kell vele.

III. A szerkesztő véleménye:
Négyéves és idősebb lovak futama 1600 méteren. Snake Lake (6) jól mozgott a jägersroi versenyében, s a kihagyását követő második fellépésén további javulását várjuk. Grimeford Lane-től (4) két korrekt számot láttunk a mögöttünk hagyott téli-meetingen, Rebecca Coldinnal pedig összeszokott párost alkotnak. Sea Race (1) idén még nem lépett pályára, de azt gondoljuk, hogy jó formában tér majd vissza. Visiteur du Pom (3) számára a hosszabb táv nem feltétlenül kedvez, azonban egy 1400-as győzelmet követően aligha lehet leírni.

IV. A szerkesztő véleménye:
Jamaica (8) a mezőny nagy részéhez hasonlóan visszatérésre készül, viszont a tavalyi évben ennél erősebb lovak között futott, így ha nem is tekinthető elsőszámú esélyesnek, mindenképpen számolni kell vele. Skyhawk (5) lefutóbb favoritként starthoz állva csalódást okozott a negyedik helyezésével, ezúttal azonban Elione Chaves lesz a partnere, akivel javulását várjuk. Paakame Enki (7) tavaly nagyon erősnek bizonyult a szezon első felében, s három versenyéből kétszer is győzni tudott 1600 méteren. Shepherd Gate (4) hadilábon áll a szerencsével, már ami az elsőségeket illeti, de nehéz elképzelni a kombinációs játékokat nélküle.

V. A szerkesztő véleménye:
Nashville West (8) és Malindi (9) nem indul az 1400 méterre kiírt nyeretlenek versenyében, így a mezőny kilenc lóra szűkült. Luna Kalejs (10) dobogós helyezéssel zárta a téli-meetinget februárban, amennyiben javulást mutat, szerda délután is fizethetnek rá. Behindnoone (11) jó futással kezdte a tavaszi időszakot, így azt tanácsoljuk a játékosoknak, hogy számoljanak vele. Mayphie’s Girl (6) az első versenyére készül, mégis az esélyesek közé sorolják a svéd szaklapok. Baby I’m Burnin (5) a pályafutása második fellépésén jöhet annyit előre, hogy ezúttal már az első három között érjen célba.

VI. A szerkesztő véleménye:
Négyéves és idősebb telivérek sprintversenyével folytatódik a program a tervek szerint 15 órakor, amikor is kilencen mérik össze a tudásukat. Saltillo (5) a második tavaszi versenyében nagy javulást mutatott, bizonyítva ezzel, hogy az 1200 méter tökéletesen fekszik számára. Jungle Dream (4) február óta nem futott, de az utolsó nyerő száma alapján komoly figyelmet érdemel. Artful Rogue (8) a mezőny korelnöke, aki 1200 és 2400 méter között, szinte bármely távon képes egy-egy jó futásra. Mr Pimms (9), s az idén még nem látott Point Boy (1) beleérhetnek a nyerő kombinációba.

VII. A szerkesztő véleménye:
Négyéves és idősebb lovak 2100 méteres futama. Meandro (6) az áprilisi fellépésén mérföldön aratott győzelmet, de korábban bizonyította, hogy a hosszabb távok sem okoznak neki gondot. Whistle High (8) és Magical Red (9) egyaránt a negyedik helyen végzett az április 5-ei versenynapon, s további hasonlóság kettejük között, hogy mindkettőt esélyesként említi a mérvadó swedishhorseracing.com. Black Pearl (4) két dobogós helyezést követően megérdemelne már egy győzelmet.

VIII. A szerkesztő véleménye:
Mindössze hatan vágnak neki a versenynap utolsó, 2100 méterre kiírt futamában. Spirit River (1) állja a távot, és a friss forma is ajánlja a hétéves Layman ivadékot. Sir Duke (6) két versenyt nyert már az idei esztendőben, s mindkét említett sikerét 2100 méteren aratta. Halldorsson (4) erősebb mezőnyökben futott az elmúlt hónapokban, így az esetleges győzelme sem jelentene egetrengető meglepetést.

 

Leangen

I. A szerkesztő véleménye:
2140 méterre kiírt autóstartos futammal veszi kezdetét a versenynap a Trondheim elővárosának számító Leangenben. R.M.G. Lady In Red (6), Giorgio B.R. (2) és Looking Sharp (7) nagyszerű formának örvendenek, így azt gondoljuk, hogy hármuk közül kerülhet ki a szerda délutáni verseny győztese. Gliding Sun (3), Tearsofthesun (1) és Kiss Me (10) jó eséllyel pályáznak egy újabb helyezésre, sőt akár a dobogóra is odaérhetnek, ha a favorizált trió valamely tagja a valós tudása alatt teljesítene, vagy a diszkvalifikálás sorsára jutna.
http://www.swedishhorseracing.com/races#/startlist/2020-04-22_83/2020-04-22_83_1/V

II. A szerkesztő véleménye:
Hidegvérű lovak autóstartos versenye 2140 méteren. Hafell Bris (4) március 2-án fordulóstartos indítással ügetett 1:30.7-es ideje most is elegendő lehet a győzelemhez. Kihívó közül azt a Myr Tötta-t (7) említjük az első helyen, aki az idei évben már kétszer is legyőzte Robert Larsen idomítottját. Ellene szól a megbízhatatlansága, azonban hiba nélkül megszerezheti az idei harmadik elsőségét is. Rokne Rall (6) október óta nem lépett pályára, de ha azt hozza, amit a tavalyi év második felében Svédországban produkált, csatázhat a győzelemért. Skeie Jerva (9) közeli sansznak számít, ami Alm Malabar (10) kapcsán is elmondható.
http://www.swedishhorseracing.com/races#/startlist/2020-04-22_83/2020-04-22_83_2/V

III. A szerkesztő véleménye:
Hároméves és idősebb ügetők 2140 méterre kiírt autóstartos versenye, melyben azt a Classic Sun-t (5) favorizáljuk, aki az idei évben már két versenyt nyert, ezzel háromra növelve az egymást követő győzelmeinek számát. Kairos Forte (11) östersundi elsőséggel korrigálta a február 17-ei gyengébb számát, ami egyben egy új, 1:16.4-es egyéni rekorddal is párosult ugyanezen a távon. Hozzá hasonlóan Moonrise (7) is az előbb említett pályán nyert március 12-én, de ő „csak” 1:18.8-at ügetett 2140-re. Yesyesyes (12) eredménysora beszédes, ha valaki, hát ő igencsak megérdemelne már egy győzelmet. Kemp Classic (8) és Logical Rose (2) idén még nem versenyeztek, de egy kontrát megérhetnek.
http://www.swedishhorseracing.com/races#/startlist/2020-04-22_83/2020-04-22_83_3/V

IV. A szerkesztő véleménye:
Négyéves és idősebb hidegvérű lovak indulnak a versenynap negyedik futamában (2140 m, autóstart), melyben többen is jó eséllyel pályáznak a végső győzelemre. Ulvenelden (5) és Oria (10) is megnyerte az utolsó versenyét, s a duplázásuk sem jelentene meglepetést. Storm Fax (1) februárban és márciusban is valós tudása alatt teljesített, de hiba volna leírni. Greis Jorun (8) a dobogón köthet ki, már amennyiben nem ugrik. Bleke Silver (12) január óta nem futott, viszont a korábbi stabil számai ajánlják.
http://www.swedishhorseracing.com/races#/startlist/2020-04-22_83/2020-04-22_83_4/V

V. A szerkesztő véleménye:
2140 méterre kiírt autóstartos futammal folytatódik a délutáni program, melyben ismét a hidegvérű lovaké lesz a főszerep. Vill Jerven (12) az utolsó futása alkalmával a diszkvalifikálás sorsára jutott, és a második sorból kell majd indulnia, de ha a február 24-én ügetett 1:27.9-es teljesítményén bíráljuk el, jó esélye mutatkozik a győzelemre. Arkan (6) és Il Jerven (5) is csalódást okozott mikor legutóbb futottak, ennek ellenére is számolni kell velük. Mireldine (11) stabilan hozza az 1’29-es időket, amivel most is elcsíphetne egy jobb pénzdíjat. Tröndern (4) további javulással újra a dobogón köthet ki.
http://www.swedishhorseracing.com/races#/startlist/2020-04-22_83/2020-04-22_83_5/V

VI. A szerkesztő véleménye:
„A változatosság kedvéért” 2140 méterre kiírt autóstartos futammal zárul a leangeni versenynap, melyben négyéves és idősebb lovak találkoznak egymással. F.X. Fragola (11) idén még nem lépett pályára, de a tavalyi topjával küzdhetne a győzelemért. My Name Is Prince (10) formában van, duplázásra készül. Locamotion (1) és Folsom Line (2) március elején egy, illetve két tizedre maradtak el a Zola Boko ivadék mögött, így azt gondoljuk, hogy most is kalkulálni kell velük. Likeawalkinthepark (4), és a november óta nem látott Hazil Boko (3) beleérhetnek a nyerő kombinációba.
http://www.swedishhorseracing.com/races#/startlist/2020-04-22_83/2020-04-22_83_6/V

 

Solvalla

I. Előzetes esélyek:
(3) THAI DAENERYS – 4/1
(9) FEROX BRICK – 4/1
(12) BITCHIE – 6/1
(2) BOMBUS JET – 6/1
(8) KRYPTONITE HANOVER – 9/1

A szerkesztő véleménye:
Thai Daenerys (3) a második helyen végzett az első versenyében 1:17.0-ás km átlagot ügetve, s csak attól a Maestro Zon-tól kapott ki, akinek fényes jövőt jósolnak a svéd szakemberek. Kryptonite Hanover (8) bíztató futással kvalifikált, és az első versenyében sem mozgott rosszul. Ferox Brick (9) 1:18.4-ben kvalifikált, amivel lehet keresnivalója ebben a mezőnyben. Bombus Jet (2) március 22-én hibával futott, ha nem ugrik előrébb is végezhetett volna, mint az ötödik hely. http://www.swedishhorseracing.com/races#/startlist/2020-04-22_5/2020-04-22_5_1/V

II. Előzetes esélyek:
(3) MELLBY HAPPY – 3/1
(4) SASHAY KEMP – 3/1
(8) GIZELLE NYX – 4/1
(5) STARO NESSIE – 16/1
(7) SWISHA – 17/1

A szerkesztő véleménye:
Mellby Happy (3) hosszabb kihagyás után tért vissza március végén, mégis győzni tudott. Sashay Kemp (4) erős mezőnyben állt starthoz április 10-én, s most sokkal jobbnak tűnik a beállítása. Swisha (7) a februári győzelmét követően kétszer is a dobogón végzett, amire szerda este is jó esélye mutatkozik. Gizelle Nyx (8) április közepén Finnországban nyert versenyt, s az sem jelente meglepetést, ha az első svéd fellépésén is fizetnének rá.
http://www.swedishhorseracing.com/races#/startlist/2020-04-22_5/2020-04-22_5_2/V

III. Előzetes esélyek:
(8) HUGO JOURNEY – 3/1
(3) HIDALGO HELDIA – 4/1
(5) BÖRGE KOSING – 6/1
(4) GALAXY AM – 9/1
(2) GOLDEN VICI – 11/1

A szerkesztő véleménye:
Hidalgo Heldia (3) 1:16.4-et ügetve intett búcsút a nyeretlenek táborának, másodjára pedig további javulást remélünk tőle. Galaxy Am (4) szeptember óta nem lépett pályára, de a tavalyi bemutatkozó versenyében nagyon jó teljesítményt láttunk tőle. Hugo Journey (8) győzelemmel indított az első tavaszi fellépésén, s az áprilisban látottak alapján jó esélye mutatkozik a duplázásra is. M.T.Ooogaachakka (9) minimális különbséggel maradt le az elsőségről, így azt tanácsoljuk, hogy mindenképpen számolni kell vele.
http://www.swedishhorseracing.com/races#/startlist/2020-04-22_5/2020-04-22_5_3/V

IV. Előzetes esélyek:
(10) FEERIE DE FAEL – 3/1
(3) ANNA MAUDS LASSIE – 5/1
(5) LIMA MERMAID – 8/1
(6) EASY CREATION – 8/1
(7) CHIQUITITA DIABLO – 11/1

A szerkesztő véleménye:
Anna Mauds Lassie (3) az idei fellépésein a várakozások alatt teljesített, de a tavalyi legjobb eredményei alapján első esélyként említi a swedishhorseracing.com. A francia tenyésztésű Feerie de Fael (10) kitűnően mozgott az első svéd versenyében, a 2640 méterre ügetett 1:15.4-es ideje alapján a főszereplők egyike lehet. Easy Creation (6) egy jó képességekkel rendelkező ló, aki az utolsó fellépésén új egyéni rekordja ellenére is csak a hatodik helyen ért célba. Global Avenue (4) január óta nem lépett pályára, mégis azt gondoljuk, hogy számolni kell vele.
http://www.swedishhorseracing.com/races#/startlist/2020-04-22_5/2020-04-22_5_4/V

V. Előzetes esélyek:
(6) JEPPAS UNPLUGGED – 3/1
(4) GLOBAL BADMAN – 9/2
(7) GLOBAL BOOKMAKER – 5/1
(3) FOREVER MELON – 11/2
(2) ÖNAS PRINCE – 6/1

A szerkesztő véleménye:
Forever Melon (3) négy versenyt nyert már február óta, épp ezért azt tanácsoljuk a játékosoknak, hogy számoljanak vele. Global Badman (4) jó teljesítményt nyújtott a visszatérő versenyében, másodjára pedig még jobb formát várunk tőle. Global Bookmaker (7) futamról futamra jön előre, megérdemelne már egy győzelmet. Jeppas Unplugged (6) legutóbb februárban állt starthoz, azonban a téli eredményei ajánlják őt.
http://www.swedishhorseracing.com/races#/startlist/2020-04-22_5/2020-04-22_5_5/V

VI. Előzetes esélyek:
(11) STARO ONYOURMARKS – 3/1
(5) ARABESQUE – 13/2
(1) RING OF FIRE – 7/1
(3) DEAR MATRIX – 9/1
(12) CALLUM N.O. – 11/1

A szerkesztő véleménye:
Staro Onyourmarks (11) az első versenyében csak minimális különbséggel maradt le a győzelemről, azóta viszont három alkalommal is az első helyen haladt át a célvonalon. Ring of Fire-től (1) a kihagyását követő második fellépésén javulást várunk. Arabesque (5) kedveli a rövidebb távokat, ahogy azt a legutóbb ügetett 1:13.5-ös ideje is bizonyítja. Dear Matrix (3) gyors kezdő, aki a kedvező startszámát kihasználva szerdán is a dobogón köthet ki.
http://www.swedishhorseracing.com/races#/startlist/2020-04-22_5/2020-04-22_5_6/V

VII. Előzetes esélyek:
(8) FLORIST – 3/1
(3) ESTER WIBB – 3/1
(5) TINY ROCKET – 7/1
(7) HAZELNUT SISU – 8/1
(2) CAMELITA – 10/1

A szerkesztő véleménye:
Florist (8) az eddigi hét versenyéből ötször nyerni tudott, nem meglepő hát, hogy esélyesként tekintünk rá. Ester Wibb (3) április 10-én nagy javulást mutatva maga mögé utasította Jim Oscarsson idomítottját, de így is csak a második helyen ért célba. Carmelita (2) kifejezetten gyors ló, akivel most is kalkulálni kell. Hazelnut Sisu (7) beleszólhat az első három helyezés sorsába.
http://www.swedishhorseracing.com/races#/startlist/2020-04-22_5/2020-04-22_5_7/V

VIII. Előzetes esélyek:
(9) IMAGINE BOKO – 3/1
(5) TERMINATOR FACE – 5/1
(4) CRASH AXE – 8/1
(10) CYRANO DE B. – 9/1
(11) CHOCOBOY – 9/1

A szerkesztő véleménye:
Vaduz Wise As (3) nem indul, így svéd szaklapok kedvence nélkül veszi kezdetét az este nyolcadik futama, s ennek eredményeként Imagine Boko (9) lépett elő favorittá. Terminator Face (5) legutóbb hibázott, de március elején könnyed győzelemmel indította a 2020-as évét, így most is számolni kell vele. Sigel Garline (2) többet tud annál, mint amit a rommei tízedik helyezése alkalmával láttunk tőle. A téli számain elbírálva komoly figyelmet érdemel.
http://www.swedishhorseracing.com/races#/startlist/2020-04-22_5/2020-04-22_5_8/V

IX. Előzetes esélyek:
(2) AMIRAL – 2/1
(8) GO WEST YOUNG MAN – 9/1
(1) BRANDY FLAME – 10/1
(4) GREVIN SISU – 14/1
(5) MISSING TOOMA – 17/1

A szerkesztő véleménye:
Choco Lane (6) nem indul. Go West Young Man (8) parádés mérleggel rendelkezik, hisz az eddigi öt startjából négyszer elsőként haladt át a célvonalon. Amiral (2) két második helyezéssel indította az idei évet, ezúttal pedig Örjan Kihlström lesz a partnere, aki tovább növeli az esélyeit. Mr Marvelous (11) jó képességekkel rendelkezik, és a beállítása is kedvező. Grevin Sisu (4) könnyed győzelmet aratott április közepén, s most is beleszólhat az első három helyezés sorsába.
http://www.swedishhorseracing.com/races#/startlist/2020-04-22_5/2020-04-22_5_9/V

X. Előzetes esélyek:
(2) CHIEF ORLANDO – 4/1
(3) FERRARI B.R. – 4/1
(9) COKSTILE – 6/1
(7) I LOVE PARIS – 15/2
(4) LIONEL N.O. – 8/1

A szerkesztő véleménye:
Generaal Bianco (8) és Rose Run Sydney (10) nem indulnak, de így is remek versennyel zárul a solvallai program. Ferrari B.R. (3) 1:11.7-et ügetett az idei első futamában, így most is jó esélyt képvisel. Cokstile (9) december közepén nem tudott maradandót alkotni a francia fővárosban, de az olaszországi sikerin elbírálva komoly figyelmet érdemel. Evaluate (1) kedvező startpozícióját kihasználva az első három között végezhet.
http://www.swedishhorseracing.com/races#/startlist/2020-04-22_5/2020-04-22_5_10/V

SHARE THIS