/ by /   Friss hírek / 0 comments

SZERDAI fogadási ajánlat, 37 futam, közel 200.000 forint jackpot!

Április 29-én, szerdán a bet.lovi.hu hivatalos oldalán és a Lovi Pontokon lehet fogadásokat kötni. A nemzetközi rendszerben először a svédországi BRO PARK (3-as pálya) versenyeire lehet játszani. Az első futam 12:30-kor, az utolsó futam 15:30-kor indul. Fogadási típusok: TÉT, HELY, BEFUTÓ, BEFUTÓ TÉT, BEFUTÓ HELY, TRIO és  HÁRMASBEFUTÓ játék – a mezőny nagyságától függően.
A hongkongi HAPPY VALLEY (1-es pálya) programjában az első futam 12:45-kor, az utolsó futam 16:50-kor indul. Fogadási típusok: TÉT, HELY, BEFUTÓ TÉT, BEFUTÓ HELY, TRIO játék.
Délután a norvég JARLSBERG (4-es pálya) versenytér 6 futama következik. A nemzetközi rendszerbe tartozó versenyeket 16:20 és 18:05 között indítják. Fogadási típusok: TÉT, HELY, BEFUTÓ TÉT, BEFUTÓ HELY és TRIO játék.
Az esti idősávban a svédországi  ABY (6-os pálya) 5 futama következik 20:02 és 21:40 között. A nemzetközi játékban TÉT, HELY, BEFUTÓ TÉT, BEFUTÓ HELY és TRIO játék köthető.
A mai napon a svédországi SOLVALLA versenypálya programjának második fele, számozás szerint a 6. futamtól a 10. futamig, fogadható a nemzetközi játékban. Erre az 5 futamra 20:13 és 21:51 között kerül sor, a fogadási típusok: TÉT, HELY, BEFUTÓ TÉT, BEFUTÓ HELY és TRIO játék.
A SOLVALLA pálya első 5 futamával a hazai játékrendszerbe lehet bekapcsolódni. A jackpotos versenyek 18:15 és 19:51 között lesznek. Fogadási típusok kizárólag TÉT és BEFUTÓ játék! Ezekben a versenyekben 2×30.000 Ft TÉT, 1×32.652 Ft TÉT, 1×50.000 Ft BEFUTÓ és 1×55.508 Ft BEFUTÓ jackpot emeli játékélményt. Figyelem, a nemzetközi játék csak tájékoztató jellegű, nem a magyar fogadást tükrözi.

A teljes mai versenyprogram a
https://lovifogadas.hu/data/napiajanlat/kulfoldi_2020_04_29.pdf oldalon érhető el.
Jó játékot és sok szerencsét kívánunk!

I. A szerkesztő véleménye:
Hároméves és idősebb lovak 2140 méterre kiírt autóstartos versenyével veszi kezdetét az esti program Solvallán. Fabulous Pellini (10) április közepén 1:17.4-ben győzött egy 2140 méteres fordulóstartos futamban Örebro pályáján, ami alapján jó esélye mutatkozik a duplázásra. Center Court (9) 1:17.1-ben, míg Riptide Bay (11) 1:17.2-ben kvalifikált április 15-én, így azt gondoljuk, hogy számolni kell velük. Kirsi Boko (7) is az első versenyére készül, de korántsem jelentene meglepetést, ha már most is fizetnének rá.

II. A szerkesztő véleménye:
Négyéves és idősebb lovak fordulóstartos versenyével folytatódik a program Stockholmban. Global Above All (3) csak ezen a pályán futott eleddig, az eredménysora pedig beszédes. Gigaro Am (12) versenyről versenyre jön előre, s most is számolni kell vele. Made Of Stars (10) december 23-án a diszkvalifikálás sorsára jutott, és azóta, nem is láttuk versenyezni, azonban ezt leszámítva az eddigi összes fellépése alkalmával a dobogón végzett. Digital Evolution (5) az idei első svéd versenyében nem tudott maradandót alkotni, viszont ezúttal Jorma Kontio lesz a partnere, akivel javulását várjuk. Choctaw Split (6) mellett szól, hogy bizonyított már erre a távra. Athletic Lane (11) többet tud annál, mint amit az utolsó két futamában mutatott, hiba volna hát leírni.

III. A szerkesztő véleménye:
Hároméves és idősebb lovak térhátrányos versenye, melyben tizenketten mérik össze tudásukat. Spectacular (7) nem túl megbízható, legalábbis a tavalyi eredményei erre engednek következtetni, de amikor nem ugrott, vagy győzött, vagy a dobogón végzett. A négyéves Goetmals Wood ivadék a tavalyi év végén került Björn Goop idomításába, az első svéd futamában áll starthoz. Sedin U.S. (8) most debütál, a kvalifikációban ügetett 1:16.8-as időeredménye alapján komoly figyelmet érdemel. Dr Byfuglien (5) és Jerka Sting (6) szintén az első versenyükre készülnek, előbbi 1:17.5-ben, míg utóbbi 1:17.6-ban tudta le kvalit április 15-én. A térhátrányos lovak nehéz, de nem lehetetlen feladat elé néznek. Bottnas Gorgeous (10) és Anything Goes (11) megérhetnek egy-egy kontrát.

IV. A szerkesztő véleménye:
Mindössze heten állnak starthoz a solvallai versenynap negyedik futamában. A 2140 méterre kiírt versenyben hároméves reménységek sorakoznak fel a startautó szárnyai mögé. Bubble Effe (2) február óta nem lépett pályára, de a milánói eredményei alapján számolni kell vele. Magical Princess (3) remek formának örvend, ahogy azt a tavaszi három győzelme is bizonyítja. Aperfecttric (7) legutóbb csalódást okozott azzal, hogy csak az ötödik helyen ért célba, ettől függetlenül az esélyesek közé sorolják a svéd szaklapok. Bolero Gar (4) Olaszországból érkezett Stockholmba, ha ott folytatja, ahol januárban, Nápolyban abbahagyta, most is fizethetnek rá.

V. A szerkesztő véleménye:
Hároméves lovak versenye 2140 méteren. A mezőny újfent hét indulót számlál. Halo Am (1) eddig veretlen, az áprilisi győzelmei alapján az első solvallai fellépésén is jó eséllyel áll starthoz. Follow My Lead (3) és Fire N’fury (6) az utolsó pályára lépésük alkalmával is együtt futottak. Az ominózus április 17-ei versenyben utóbbi győzött, de mindketten 1:15.9-et ügettek, azaz minimális volt a különbség kettejük közt a célban. Playing Trix (4) bizonyított már ezen a pályán, legutóbb pedig a nyeretleneknek is búcsút intett egy gävle-i fordulóstartos futamban, így a kombinációs játékokból kihagyhatatlannak tűnik.

SHARE THIS