/ by /   Friss hírek, Kiemelt egyéb hír / 0 comments

Otthoni olvasnivaló 21. rész

A koronavírus elleni védekezés és az unaloműzés egyik legjobb formája, ha minden nap lovas vagy lóverseny témájú könyvet olvasunk. Ebben szeretnénk segíteni, így számba vesszük a hazai lovas- és lóversenyéletünk legjobb és legfontosabb könyveit és folyóiratait.

Soltész András – Lócsontkovácsolás

Sikeres galopp trénerünk, Soltész András könyvét mutatjuk be. A lovakkal foglalkozó, lovakat szerető, új módszereket kereső ember vágya végre teljesülhet! A lócsontkovácsolás, lógyógytorna és lómasszázs titkaiba avatja be a könyv a lószerető olvasót. Tudta, hogy nemcsak az élsportolóknál lehet masszázst alkalmazni? Tudta,  hogy a lovaknál is van az egészségvédelemnek alternatív módja? Fedezze fel a módszert, hogyan tud lovával jobb teljesítményt elérni, hogyan tudja versenyekre az eddigieknél jobban felkészíteni és jobb eredményt elérni!
Hogyan tudja nagy igénybevétel után regenerálódását segíteni? Kíváncsi arra, hogyan tudja barátjává tenni a lovát, hogyan érheti el a kapcsolatuk elmélyítését? Kipróbált és sikeres módszereket tanulhat meg és sajátíthat el könyvből, a hatás nem marad el!

SHARE THIS