Versenynapok és nagydíjak 2020-ban!

A Kincsem Nemzeti Kft. szakemberei a május 23-i szezonkezdéshez igazodva kidolgozták a galopp és az ügető szakágban a versenynapok és a nagydíjak tervezett időpontjait. A tervezett versenynaptárból kiderül, hogy a jelenleg rendelkezésre álló információkat figyelembe véve, a Versenyszervező a Derby hétvégének augusztus 22-23-át jelölte meg. Abban bízunk, hogy a legnagyobb klasszikus futamokat már helyszíni nézők előtt lehet megrendezni a Kincsem Parkban.
A legnagyobb nemzetközi futamaink október 17-én és 18-án lesznek, remélhetőleg már a szokásos Food Truck Show eseménnyel összekötve. A közel két hónapos csúszás miatt, a telivéreknek később fog kezdődni a téli szünet az idén. Ha az időjárási körülmények is engedik, ezúttal karácsony után mennek csak pihenőre.
A szokásos nyári szünet elmarad mindkét szakágban, így a tervek szerint május végétől szilveszterig folyamatosan lesznek hétvégenként lóverseny futamok a Kincsem Parkban, amelyeket kiegészítenek majd az agárversenyek. Utóbbi szakág határnapjai hamarosan kiírásra kerülnek.
A májusi és a júniusi galopp valamint ügető propozíciók május 6-án, szerdán jelennek meg.

Galopp versenynaptár

Ügető versenynaptár

 

SHARE THIS