/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Kezdődnek az agárversenyek

Május 29-én pénteken elkezdődnek a várva várt agárversenyek is a Kincsem Parkban, az új Agárstadionban. Az első versenynapon 19:00-tól öt izgalmas futamban szurkolhatunk a már jól ismert kedvenceinknek és természetesen jó néhány újoncnak.
Az első futam A1 kategóriás verseny, 280 méteren csap össze öt résztvevő. Közülük a mindenki számára ismerős Chilli is starthoz áll, de a tavalyi futásai után Big Blood Amy, illetve az edzésidők alapján Tico Fless Jessy is lehetnek a befutók.
A második futam is A1 kategóriás, szintén 280 méteren. Mind az öt résztvevő először fut a Kincsem Park ovál pályáján. Szoros versenyre számíthatunk, nehéz megjósolni a befutási sorrendet. Edzés idejei alapján Springwell Champ szerezheti meg az elsőséget.
A harmadik verseny A2-es kategóriás, 280 méteren és szintén öten mérik össze erejüket. Starthoz áll a jól ismert Muci /Legyen 1 Kincsem/, aki ebben a futamban favoritnak számít és néhány teljesen kezdő agár is, mint Moonlight-Hunter Lyreen’s Joy vagy Christina Bernath’s Magic.
A negyedik futamban A1 kategóriában, 480 méteren méri össze gyorsaságát hat agár. Stemgrove Black Fantasy és Stemgrove Chrome már futottak ezen a pályán, a többiek most mutatkoznak be itt először. Szoros lehet a verseny, szinte bárki nyerhet.
Az utolsó futamban hat agár méri össze tudását A0 kategóriában, 480 méteren. A mezőnyből kiemelkedik a jól ismert Don Juan, a tavaly háromszor dobogón végzett Sweeping Lights Raven és az edzésidők alapján Christina Bertnath’s Hellboy, valamint Best Grey Alf is.
A futamok követhetők online is, fogadni a bet.lovi.hu oldalon lehet. Jó szórakozást kívánunk!

SHARE THIS