/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Péntek esti agárversenyek

Péntek este öt izgalmas futamban csapnak össze a leggyorsabb négylábúak.
Az első verseny 280 méter hosszú, hat résztvevővel a startnál. Miss Danger ráduplázhat előző sikerére, most is megszerezheti az elsőséget, de a legutóbb szintén futamgyőztes Magic is megküzd majd az első helyért. Johnny és Jessy is főszereplők lehetnek, de Futó Sky és Chilly is felérhetnek a dobogóra.
A második megmérettetés is 280 méteren történik, hatan várják, hogy összemérjék gyorsaságukat. Az edzésidők alapján Butterfly lehet a befutó, de döntős esélyt képvisel a legutóbb második helyezett Soul, a már többször eredményes Godzilla, illetve az újonc Bucky is.
A harmadik futamban szintén 280 méteren csap össze öt agár. Amy télen két versenyt is nyert ezen a pályán, ő nyerheti a versenyt. Black Jenny először fut a Kincsem Parkban, de már elsőre döntős lehet, Futó Power pedig jó időkkel kvalifikált, győzelme sem lenne meglepetés.
A negyedik verseny 480 méter hosszú, hatan vágnak neki a távnak. Black Fantasy legutóbb épphogy lemaradt a győzelemről, ez már az ő versenye lehet. Champ nagyszerűen mozgott május végén, szintén a győzelemért harcolhat. Zavartalan verseny esetén Lexa is dobogóra várható.
A nap zárófutamában öten csapnak össze 480 méteren. Lemon Bale a favorit, legutóbb remek időt futva győzött. Mellette a már jól ismert Don Juan, a legutóbbi futamgyőztes Ashley és Raven is beleszólhatnak az első három helyezés sorsába.
A futamok 20:15-kor kezdődnek, mindenkit szeretettel várunk!

Fotó: Simkó Szilárd /akutyafotos.hu/

SHARE THIS