/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

FEGENTRI Amatőrverseny indulói

Július 19-én kerül megrendezésre a FEGENTRI Amatőrverseny Hendikep. Rendhagyó módon a versenyben nem pontoznak, emellett az országok olyan lovast is küldhetnek, aki nem a sorozat résztvevője. Az alábbiakban az indulókat mutatjuk be röviden.

Hana Jurankova, Ausztria

Az osztrák lovashölgy számára nem lesz idegen a Kincsem Park, hiszen számtalan alkalommal járt már hazánkban. Tizenkét éve lovagol versenyben, 315 versenyből 26 alkalommal győzött, 240 alkalommal volt helyezve. Foglalkozása szerint vállalkozó, hobbijai közé tartozik az utazás és a barátokkal való időtöltés, emellett beszél angolul, németül, franciául és a cseh nyelvet is elsajátította.

Camilla Orlandi, Olaszország

Az ifjú olasz hölgy 2019-ben indult el az amatőr lovasok pályáján, eddig 19 alkalommal ülhetett nyeregbe. Neve mellet öt győzelem és hat helyezés szól. Jelenleg az Universitá di lingue di Siena egyetem hallgatója arab szakon. Beszélt nyelvei közé tartozik az angol és az arab.

 

 

 

Tereza Grbavčicova, Csehország

Tereza 2012 óta lovagol rendszeresen versenyekben, 190 versenyből 18 alkalommal győzött, 85 alkalommal volt helyezve. Foglalkozását tekintve vámos. Hobbijai közé tartozik a sportolás, olvasás és a barátokkal való időtöltés. Beszélt nyelvei az angol és a német.

 

Dickinson Judit, Magyarország

Hazánk képviselője ezúttal az Amatőrlovasok Egyesületének elnöke, Dickinson Judit. 132 versenyből 12 győzelem 67 helyezés a mutatója. Foglalkozása kutyakozmetikus, hobbija az úszás, edzés és az olvasás. Beszélt nyelvei az angol és az olasz.

 

 

 

Májer Cintia

A versenysorozat tavalyi képviselője, immár hat éve a Kincsem Park versenyeinek résztvevője. 109 versenyből tízszer ért fel a dobogó legfelső fokára. Jelenleg tanulmányait végzi, angol nyelven beszél.

 

 

Drexler Virginia

A fiatal hölgy 2014-ben szerezte meg a versenyzéshez szükséges engedélyt, 170 versenyből 17 alkalommal győzött. Foglalkozása szerint kutyakozmetikus, hobbija az edzés és az utazás. 2015-ben és 2019-ben megszerezte az amatőr champion címet, kétszeres résztvevője a FEGENTRI sorozatnak. Nyelvek közül az angol és spanyol az erőssége.

 

Garai Roland

A mezőny egyetlen férfi tagja. Roland pár hónappal ezelőtt szerezte meg az engedélyét, azóta hat versenyben vett részt, legjobb eredménye egy második helyezés Judit nevű lovával. A lovaglás számára hobbi, Suták Jánosnál és a családi istállónál lovagol. Jelenleg a tanulás tölti ki a mindennapjait.

SHARE THIS