/ by /   Friss hírek / 0 comments

Szenzáció!

HELY JOKER – 1,9 millió forint nyeremény

Újabb szenzációs fogadási eredményt és magas nyereményt ért el az egyik magyar lóversenyfogadó. A szerencsés nyertes csupán 400 forintért játszott, míg a nyereménye 1.920.000 forint lett az egyik francia futamban. Július 8-án, szerdán,  a 6. enghieni futamban a bet.lovi.hu  hivatalos fogadási oldalon játszott a fogadó Hely Joker játékot. A kiválasztott  lova a 12. számú Diva Beauregard volt, aki nem képviselt jó esélyt a versenyben. Először Tétre szerette volna megjátszani, amit aztán kockázatosnak ítélt meg és inkább Helyre játszotta meg, mert úgy gondolta, hogy az első három helyre biztosabban beér majd a ló. A ló eredményeivel és esélyével tisztában volt, az előző futásai alapján választotta ki, szaknyelven elkísérte.

A Tét és Tét Joker, valamint a Hely és Hely Joker játékokat ismerve tovább mérlegelt a fogadás előtt.  Mivel legtöbbször a 100 forinttal drágább, 400 forintos Joker fogadásainál 1-szeres szorzót kapott eddig a géptől, először elvetette a Joker játék lehetőségét. Végül egy pillanatnyi intuíció után, „ott egye meg a fene alapon” +100 forinttal a kiválasztott lovat levette a bet.lovi.hu-n Hely Jokerre. A gép a tikettjére ezúttal 1000-szeres szorzót adott. Jött a futam.
A 12-es ló nem hogy az első három helyen végzett, de a futamot is megnyerte nagy meglepetésre. A Tétje 11.940 forint, a Hely nyereménye 1.920 forintot ért. A hivatalos eredmény és a kvóták ismerete után a bet.lovi.hu oldal küldte is az ilyenkor megszokott e-mailt a fogadónak. Az értesítésben nyertes Hely Joker fogadás állt. Fizikálisan látta a fogadó a megszokotthoz képest több nullát, de elmondása alapján ekkor még nem tudatosult benne az összeg nagysága.

A nyertes fogadás 1.920.000 forintot ért, egy 400 forintos Hely Joker játékkal!
A nyertes fogadótól megtudtuk, hogy párszor volt már kint a lóversenypályán a Kincsem Parkban, de nem tekinthető lóversenyfogadónak. A koronavírus járvány miatt vált elsősorban lóversenyfogadóvá, miután tavasszal a Tippmixen egyre kevesebb sporteseményre lehetett fogadni. Netes fogadóként a SzZrt. oldalán talált rá a Kincsem+ és a lóversenyfogadás bannerjére, így került a bet.lovi.hu-ra és a Kincsem Parkba. A gyors regisztrálás után pedig elkezdett megismerkedi a lóversenysporttal és a fogadásokkal.
Alapelve a sportfogadásban, így a Tippmixnél és a lovi fogadásnál is, a mértéktartás. Amennyiben egy nap pár fogadást veszít, azt a napot elengedi és nem játszik tovább. Így tudta elérni, hogy a játék valóban játék maradjon és ne menjen át függőségbe. Azt gondolja, hogy ilyenkor az a legrosszabb, ha a sportfogadó görcsösen vissza akarja nyerni az aznap elvesztett pénzt és még többet játszik.

Szokott fogadni több  fogadási típusra is a lóversenyen, de nála a sztár játék a Hely és a Hely fogadás Jokerrel. A stratégiája az, hogy játszik helyre favoritokat, így a kicsi, de biztos nyereményekkel gyűjti össze a pénzt a kiszemelt kontra játékra. Rutinos sportfogadóként tudja és megtanulta a Tippmixben, hogy kontra játék és meglepetés nélkül nincs nagyobb nyeremény. Azt kiemelte, hogy olyan kontrákat, amiknek az esetleges szorzója nagyon nagy, arra már nem játszik, mert ott már nagyon Fortuna asszony kegyeire lenne bízva a fogadása. A megjátszott lovának tétje majd 40-szeres volt. Többször kiemelte, hogy nem csak játszik, de rendszeresen nézi a futamokat, ezt a lovat is figyelte már futások óta és ez alapján játszotta meg kontraként.
Az adatok egyeztetése után és az ilyenkor szükséges nyomtatványok kitöltésekor elmondta, hogy nagyon örül ennek a magas nyeremények, mely nagyon ritka nem csak nálunk, de a PMU rendszerében is. A párizsi központban is hamar felfigyeltek arra, hogy Magyarországon alig több, mint 1 euróért, azaz 400 forintért valaki ekkora összeget nyert Hely Joker játékban. A közel 2 millió forintos nyeremény jól jött, lesz mire költenie. A fogadó többször megemlítette az alázatot, amit fontosnak tart a sportfogadásban. Azt tapasztalja, hogy a nagymellénnyel rendelkező játékosok, akiknek van egy tuti nyerő stratégiája és majd ők megmutatják alapon játszanak, hosszú távon kevésbé eredményesek, mint a megfontolt startégiával játszó sportfogadók.
Gratulálunk!

 

 

 

SHARE THIS