/ by /   E-Turf Magazin, SZAKMAI Galopp, SZAKMAI Ügető / 0 comments

Közlemény – öltözködési szabályok

Öltözködési szabályok a Kincsem Park kiemelt területein

A Kincsem Nemzeti Kft. az elmúlt években folyamatosan fejlesztette, szépítette a galopp jártatót és a Győztesek körét, amelyek mára a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak is megfelelnek. Ezzel párhuzamosan nagy figyelmet fordított az itt megjelenő szereplők megfelelő öltözékére, ennek ellenére mind a mai napig komoly problémákat okoz a sportághoz és a környezethez méltó dresszkód betartatása.

A létesítmény házirendjének melléklete, a Kincsem Parkban tartott rendezvények látogatási szabályairól, az alábbi módon rendelkezik:

Az elvárt minimum, öltözködési formák a rendezvényen megjelenő minden szereplőnek:

– Férfiaknak zárt cipő, hosszú nadrág és galléros póló vagy ing.
(Szandál, papucs, rövidnadrág, gallér nélküli póló, atléta nem megengedett.)

– Hölgyeknek szoknya, hosszú nadrág, galléros póló, vagy ing, blúz.
(Rövidnadrág, gallér nélküli póló, atléta nem megengedett.)
Kiemelt napokon az elegánsabb öltözet ajánlott.

Amennyiben bármelyik szereplő nem az elvárások szerinti öltözetben van, kérjük nem lépjen be a versenypálya kiemelt területeire!

6.1 Öltözködési szabályok – galopp versenyek

a.) A fenti szabályok a galopp jártató és galopp díjátadó területére (kiemelt területek) való belépésre jogosult személyekre vonatkoznak.  (tréner, alkalmazottja, ló felvezetője, tulajdonos, futtató és vendége)

b.) A Versenyrendező a Versenyintézőségnek jelzi, ha valamelyik tréner, alkalmazottja, vagy a ló felvezetője nem az előírásoknak megfelelő öltözetben jelenik meg az említett helyeken. A Versenyintézőség a trénert a G.V.Sz. előírásainak megfelelően szankcionálja.

c.) A nem megfelelő öltözékben megjelenő tulajdonost, futtatót vagy annak vendégeit a Versenyszervező nem köteles beengedni a jártatóba illetve a díjátadó területre. Megfelelő öltözet hiányában a díjátadást a Versenyszervező megtagadhatja a szabályokat nem betartó személyek részére.

6.2 Öltözködési szabályok – ügető versenynek

a.) A fenti szabályok ügető díjátadó területére való belépésre jogosult személyekre vonatkoznak.  (tréner, alkalmazottja, ló felvezetője, tulajdonos, futtató és vendége)

b.) A Versenyrendező a Versenyintézőségnek jelzi, ha valamelyik tréner, alkalmazottja, vagy lóápolója nem az előírásoknak megfelelő öltözetben jelenik meg. A Versenyintézőség a M.Ü.Sz. szabályai szerint a trénert szankcionálja.

c.) A szankció személyenként és alkalmanként 5.000,-Ft, bizonyítási kötelezettsége nem áll fenn Versenyrendezőnek, tekintettel arra, hogy a versenyekről videó- és fényképfelvételek készülnek. A nem megfelelő öltözékben megjelenő tulajdonost, futtatót vagy annak vendégeit a Versenyszervező nem köteles beengedni a díjátadó területre. Megfelelő öltözet hiányában a díjátadást a Versenyszervező megtagadhatja a szabályokat nem betartó személyek részére.

A Versenyrendező igény szerint továbbra is biztosít kölcsön zakót, kabátot a jártatóba való belépéshez.

SHARE THIS