/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Mega Delight Díj péntek este

Péntek este 20:30-kor ismét megnyitja kapuit a Nemzeti Agárstadion és öt izgalmas versennyel várja a nézőközönséget.
Az első futam a 280 méter hosszú Mega Delight Díj S1, maximális mezőnnyel a startnál. Black and White debütálása remekül sikerült, most akár a győzelmet is megszerezheti. Godzilla remek időeredményei alapján szintén dobogós lehet, akárcsak Voice, aki másodjára még jobbat futhat. Pantera Negra májusi formájával meglepheti a mezőnyt, Hayley még jöhet előre és Joy is javulgat, küzdelembe érhet.
A nap második versenye a szintén 280 méteres Mega Delight Díj S0, ahol öt résztvevő méri össze gyorsaságát. Coming Soon képviseli a legjobb esélyt, de Miss Danger korábbi teljesítménye alapján és a most is remek formában lévő Magic is közeli sansz. Poker a tréningek alatt jól dolgozik, elsőre dobogóra állhat. Etalon, ha meg tudja ismételni a remek edzésidejét, akár első is lehet.
A harmadik futam, a Mega Delight Díj A1/A2 480 méter hosszú és öten várják, hogy összemérjék tudásukat. Futó Sky egyre erősebb, megérett a győzelemre, de Ashley is döntős lehet, illetve Alf kis javulással szintén küzdelembe érhet. Sight még átlagszámával is a főszereplők közé tartozhat, Jerry most előrébb végezhet, mint az ötödik hely.
A negyedik megmérettetés a Mega Delight Díj A1 lesz, 480 méteren csap össze öt agár. Evo szép győzelmet aratott két hete, hosszabb távon is nyerhet, de Steed és Jessy is dobogós esélyt képviselnek. Black Fantasy legutóbbi versenyein nem volt szerencsés, most közelebb végezhet. Futó Power hasonló mezőnyben volt döntős, most is jó esélyt képvisel.
A versenynap utolsó futama a Mega Delight Díj Open, ahol öten várják, hogy összemérjék erejüket. Excellent két hete kitűnő idővel nyert, ami ebben a mezőnyben is elég lehet a győzelemre. Hellboy akkor nem sokkal maradt le az első helyről, most is dobogóra várható. Don Juan legutóbb biztosan ért haza, most is győzhet, Champ alig maradt le tőle, így most akár egyenlíthet is. Lexa nagyon jó időket fut, szintén az elsőségért lehet harcban.
A versenynapon 100.000 forint a jackpot Tét játékra a II. futamban és 100.000 forint a jackpot Hármasbefutóra az V.futamban.
Mindenkit szeretettel várunk péntek este a Kincsem Parkban!

Fotó: Simkó Szilárd /akutyafotos.hu/ The Sighthound Photographer

SHARE THIS