/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Nyeretlen Kétévesek Versenye

Augusztus első vasárnapján sem maradunk nyeretlen kétévesek nélkül, az eddigi teljesítményükről az idomárokat kérdeztük.

Melmet, Shy Boy (Zala Csaba): Jó munkák után állnak starthoz, Melmet talán előrébb tart valamivel. Hasonló a képességük, mint Tormenta Pulpitnak és Meglepetésnek. Bízom az első hat hely valamelyikében, a többi kétéves még ismeretlen számunkra.

Millennium Bay (Ribárszki Sándor): Jól dolgozik, valamivel jobb, mint Lancaster Dream. Remek lovas üli, az első öt hely valamelyikére várom.

Sir Sheldon (Farkas Levente): Nagyon jó munkák után áll starthoz, ha zavartalan a versenye és nem jön közbe semmi, akkor az első öt hely valamelyikére várom mindenképpen.

Hógolyó (Stanislav Georgiev): Rendben van, jól dolgozott. Korai sprinternek érzem, bízom a korrekt futásában. A tulajdonossal egyeztetve megbeszéltük, hogy adunk egy versenyt neki, meglátjuk, hogy mennyire lesz eredményes.

Libegő (Tormási Gyula): Biztató munkák után indul, volt egy kisebb lábproblémája, már egészséges. Az első öt hely valamelyikére számítunk.

Miami Storm (Maronka Gábor): Hatalmas termetű kanca, pénzes helyezést várok tőle, véleményem szerint a versenyre fog előre jönni.

Rosa Sham (Kovács-Bakos Szilvia): Kondíciómunkákat ment, rövid egyeneseket jöttünk vele, nem erőltettük. Seventy Smile vezetett neki, mögötte fej-fejt ment egy másik kétévesünkkel. Nagyon tetszetősen mozgott, emiatt is döntöttünk úgy, hogy ő képviseli a kétéveseinket legközelebb. Az első három hely valamelyikére várom.

Schafer (Molnár Orsolya): Jól készült, biztatóan mozog. Szerintem a hosszabb táv fog inkább kedvezni neki. Munkában mutogatta magát, örülnénk ha pénzes helyre érne.

Sugarbird (Suták János): Jól dolgozott, az ellenfelek ismeretlenek számára és számunkra is, meglátjuk, mit hoz a verseny. Ha az első öt hely valamelyikére odaérne, annak örülnénk.

Goosebump (Maronka Gábor): Az idomításomból induló Arhimed egy hete állt starthoz, vele hasonló a képességük, bár Arhimed sajnos a versenyében otthagyott pár hosszt az indulásnál. Pénzes helyezést várok tőle, koraibb, mint Miami Storm.

Fotó: ZL Photos

SHARE THIS