/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Nyeretlen Kétévesek Versenye

Augusztus 9-én, vasárnap ismét startnál a kétévesek, jelenlegi teljesítményükről az idomárokat kérdeztük.

Mr Penny, Fangio (Zala Csaba): Jól dolgoztak, tetszetősen mozognak. Fangio előrébb tart Mr Penny-hez képes, hasonló képességű, mint Shy Boy, aki harmadik helyen ért célba egy hete. Mr Penny blinkeszt is kapott, bízom benne, hogy az első ötben tudunk velük lenni.

Admirable Louvre, Vendy Mast (Ribárszki Sándor): Mindketten futottak már, Vendy Mast legutóbb negyedik lett, Admirable Louvre ötödik. Az előbbi anyja, Viva La Diva hosszútávon volt eredményes, Vendy a legutóbbi versenyében a végén jött, így talán kedvezőbb is lehet neki az 1100 méter, tőle többet is várok, frissen mozog.

Asta (Maronka Gábor): Egy futás már van a lábában, ekkor harmadik helyen ért célba. Sokat jött előre, első vagy második helyre várom.

Miss Mistery (Stanislav Georgiev): Jól dolgozott a kanca, nagyon jófejű ló. Először Olaszországban szerettük volna indítani, de végül a tulajdonossal abban maradtunk, hogy itthon áll starthoz. Nagy reménység a kétévesek közül, amennyiben jól alakul a versenye az első két hely valamelyikére várom.

Rébék (Kovács-Bakos Szilvia): Jól dolgozik, munkában is mutatta már, hogy kész a versenyzésre. Az első három hely valamelyikére várom.

Teddy Bear, Qsz Qsz (Suták János): Itthon az egy héttel ezelőtt starthoz állt Sugar Bird erősebbnek mutatkozott, mint ők ketten. Qsz Qsz lábában már van egy verseny ez előnyére válhat.

Fotó: Antal Zsuzsanna

SHARE THIS