/ by /   Derby Fesztivál, Friss hírek / 0 comments

A Kincsem Park partnere a BMW Wallis

A Wallis Motor egy több, mint 26 éves múltra visszatekintő márkakereskedés, amely BMW, BMW i, BMW M, BMW Premium Selection, BMW Motorrad, Maserati és MINI modellek értékesítésével és szervizelésével, illetve lifestyle termékek forgalmazásával foglalkozik.

A BMW Wallis három telephellyel rendelkezik, amelyek közül a legújabb a 2016-ban megnyitott Wallis Motor Pest. A Hungária körúton elhelyezkedő épület Közép-Kelet-Európa legmodernebb BMW és MINI márkakereskedése, amely egy több mint 5000 nm2-es, egyedülálló építészeti megoldásokkal büszkélkedő autószalon. A kereskedés energiaszükségletének 30%-át és az elektromos autók töltését házi naperőművel biztosítja.

A BMW Wallis kereskedéseiben több kiemelt akció elérhető. Augusztus 31-ig futó kampányunk keretein belül készleten lévő BMW 3 és BMW 5 modelljeink mellé ajándék BMW Cruise kerékpárt adunk.

A BMW 2 Gran Tourer pedig a nagycsaládosok új kedvence lehet kihagyhatatlan tulajdonságaival és árával.

Legyen szó akár hétfős városnéző túráról, akár szünidei utazásról, amelyhez a fél háztartást bepakolja az autóba – a BMW 2-es Gran Tourer ideális társa lesz bármilyen kalandhoz. A BMW 2-es Gran Tourer ráadásul már 5 615 000 forinttól vagy havi 81 813 forintért, 0% THM-mel, 2, 5 millió forint állami támogatással elérhető!

SHARE THIS