/ by /   Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Vélemények az Gróf Esterházy Miklós Móric Emlékversenyről

Hajnal Tibor, idomárhajtó

Borutka idén már megnyerte a Ferge László Emlékversenyt és a Szent István Díjat. Felkészítésén nem változtattunk semmit, viszont kisebb sérüléssel bajlódott, de mostanra már minden a megszokottak szerint zajlik, munkában remekül dolgozott, döntőbe várom. Bazsiville és Bonaparte Boss tűnik a legnagyobb ellenfelünknek.

Kolozsi László, idomárhajtó

Farya BD sajnos nem őszinte ló. Véleményem szerint sokkal többet tud, mint amit jelenleg mutat. Felkészülése zavartalan volt, jól is sikerült, de ebben a mezőnyben csak egy kisebb pénzdíjra van esélyünk. Borutka – Bazsiville – Bonaparte Boss sorrendet várok.

Veljko Mazsity, idomárhajtó

Bonaparte Boss-t a Háromévesek Nagydíjára készítjük. Futásról futásra javul, ezért is bízom abban, hogy az első három hely valamelyikén fog végezni. A legnagyobb ellenfélnek Borutkát tartom.

Fazekas Imre, idomárhajtó

Két idomítottam is részt vesz a versenyben. Bazsiville utolsó versenyét követően csak kondíció munkákat kapott, továbbra is tartja jó formáját. A Szent István Díjban kikaptunk Borutkától, igyekszünk neki visszavágni, mert most is őt tartom a legnagyobb ellenfélnek.
Briliáns BD szintén kondíció munkákkal készült. Nem őszinte ló, a végét mindig feladja, próbáltunk ezen javítani, bízom benne, hogy sikerült is. A startszám húzásnál szerencsénk volt, így egy jobb pénzes helyezésben bízunk.

Ivan Mukity, idomár

Bene jól érzi magát, munkáival is elégedettek vagyunk, de nehéz megállapítani, hogy hol tart, mivel régen futott versenyben, akkor viszont negyedikként nem volt messze Borutkától. Bízom a jó szereplésében, az előzetes esélyek alapján egy pénzes helyezéssel kiegyeznénk.

Márton Lajos, idomárhajtó

Be Happy-t úgy érzem, hogy sikerült topformába hoznunk, a zárómunkája is jól sikerült, ezért egy jobb pénzes helyezésben bízunk. Hiba nélkül Borutka nagyon komoly esélyt képvisel.

Rutkai József, idomár

Két idomítottam fog részt venni a versenyben. Bold Lady a tréningek során lovaglással készült Kiss Georginával. A munkákat is nyereg alatt kapta, megítélésem szerint javult, klasszis hajtójával jó szereplését várom. Berill Lady hűen adja tudását, jelenlegi hajtója pedig jól ismeri, pénzes helyezésben reménykedem. Munkában a frissen tartásra helyeztük a hangsúlyt. Borutka, Bazsiville és Bonaparte Boss küzdelme várható, de bízom benne, hogy meg tudjuk szorongatni őket.

Fotó: Khol Károly

SHARE THIS