/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Nyeretlen Kétévesek Versenye

Szeptember első vasárnapján is starthoz állnak a nyeretlen kétévesek, hogy megszerezzék pályafutásuk első győzelmét. A versenyben hét telivért adtak indulónak.

Meglepetés, Shy Boy (Zala Csaba): Mindketten jól dolgoztak, jöttek előre az előző futásukhoz képest. Mindkét telivér számára jobb lesz a hosszabb táv, Meglepetés jobban mutatja magát munkában.

Millennium Bay (Ribárszki Sándor): Jól dolgozott, van benne egy futás, munkában nagyon nem adja ki magát. Feljövőben van, reméljük, hogy elindul. Egy pénzes helyezésnek örülnénk.

Moranco Bareliere (Maronka Gábor): Nem dolgozik rosszul, nem rövidtávú ló. Szeretnénk, ha lenne egy verseny a lábában, elsősorban nagydíjakra készülünk vele. Az első három hely valamelyikében bízom.

Catch Me (Suták János): Jól dolgozik, valószínűleg kell még neki verseny, tisztes helytállást várunk tőle.

Eternity The Great (Csupor Ferenc): Jó munkák után áll starthoz, tisztes helytállás várok tőle. Ha minden jól megy, akkor ez lesz az előkapuja a kétéves kancák nagyversenyének, a Gróf Károlyi Gyula Emlékversenynek.

Stolen Time (Stanislav Georgiev): Egyszer már starthoz állt, akkor hatodik helyen ért célba. Az 1000 méter rövid volt számára, egyenes pályán mindig gyorsan kezdenek a telivérek, ő nem ilyen típus, emellett a startgépből sem sikerült jól kiugrania. Véleményem szerint az 1300 méter és a kanyar is kedvez majd neki, munkában is jól mozog. Kapott egy úgynevezett oldalas szőrmét, így előre koncentrál. A képességét Hógolyóhoz hasonlítanám, az első három hely valamelyikére várom őt.

Fotó: Vonczem Gabriella

SHARE THIS