/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Lomniczi Béla Emlékverseny – Nyeretlen Kétévesek Versenye

Szeptember harmadik hétvégéjén is búcsút mond nyeretlenségének egy szerencsés kétéves. Az idomári véleményeket az alábbiakban olvashatják, Meghatót eddigi teljesítménye alapján jellemeztük.

Arhimed (Maronka Gábor): A Derby és Divat Hétvégén már mutatta a tudását, második helyet szerzett a Patay Sándor Emlékversenyben. Kicsit rövid volt neki az 1100 méter, véleményem szerint az 1400 méter lesz számára az alsó határ. Jól dolgozik, lovasában is bízom, győzelmet várok tőle.

Wallstreet Journey, Arc (Zala Csaba): Arc lábában már van egy verseny, a hosszabb táv kedvezni fog neki. A munkái alapján jött előre, jó futásában bízom. Wallstreet Journey munkaformái alapján hasonló képességű, mint Arc, talán kicsit erősebb is. Tőle is egy jobb futást várok.

Lumperstikli, Mítikus (Garai Richárd): Lumperstikli talán picit későbbi ló lesz, de mindenképpen szeretnénk, ha lenne egy futás a lábában. Mítikus Dormival dolgozik együtt, egy szinten is vannak, bár Dormi utolsó futása nem volt mérvadó. Pénzes helyre várom.

Sir Sheldon (Farkas Levente): Munkában fejlődést mutat az előző versenyéhez képest, jól dolgozik, pénzes helyben bízom.

Tervel (Stanislav Georgiev): A debütálása egész jó volt, a táv rövid volt neki, de ezt tudtam is. Igazán most szeretném megnézni, hogy mit tud, a terveink között szerepel a Szent László Díj. Küzdelembe várom.

Voyager, Petit Champion (Ribárszki Sándor): Voyager lábában van már egy futás, akkor hatodik lett, azóta sokat jött előre. A cél eleve az volt, hogy tanuljon. Kifejezetten jól dolgozik, ugyanez elmondható az újonc Petit Championról is. Mindkét telivér esetében pénzes helyezésre számítok.

Diadora Sts (Kovács – Bakos Szilvia): Munkában jól dolgozik, a győzelmet is megszerezheti. Arhimedet tartom a legnagyobb ellenfelének.

Light Blue Sky (Barabás Mónika): Nagyon biztatóan dolgozott, nekem picit késői, ennek ellenére jó szereplést várok tőle.

Sugarbird, Vaslady (Suták János): Sugarbird megverte Vasladyt munkában, bízunk mindkettő eredményes szereplésében.

Megható: A Kezdő Lovak Versenye – Herceg Festetics Tasziló Emlékversenyben kilencedik helyen ért célba Benedek Zoltánnal. Akkor 1200 méteren futott, most 1400 méteren mutathatja meg mit tud, nyergében Paizs Gábor.

Fotó: Klampeczki János

SHARE THIS