/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Bérczy Károly Emlékverseny

Október 4-én heten állnak majd starthoz 1600 méteren a Bérczy Károly Emlékversenyben. Az alábbiakban az idomári véleményeket olvashatják.

First Thought, Merciless (Maronka Gábor): Merciless két hónapja került hozzám. Sajnos volt egy szerencsétlenül alakult versenye, lelépte a patkóját, kiszakadva ért célba. Jelenleg jól dolgozik, rendben zajlott a felkészülése. Amennyiben megmutatja a munkaformáját az első két hely valamelyikére odaérhet. First Thought legutóbb 2000 méteren állt starthoz Ebreichsdorfban, ez hosszúnak bizonyult, így visszavettük 1600-ra. Pénzes helyezésben bízom.

Wasmy (Soltész András): Kihagyott egy kisebb időt, jól dolgozik, jól mozog. Szokásos munkáival készült, nagyon friss, egyben van. Eredménye attól függ majd, hogy kell-e egy felhozó verseny számára, ha nem, akkor jó szereplést várok tőle.

Antilopa (Stanislav Geogiev): Az Erzsébet Királyné Díját követően főként kondíció munkát kapott, formában van, így nem igényelt többet. Amennyiben szerencsésen alakul a versenye az első három hely valamelyikére várom. A táv és a súly is ideális. A mezőnyt tekintve First Thought legutóbb jó versenyt futott, most is erre számítok, emellett Simply The Best győzelme sem lenne meglepetés.

Turn Me On (Zala Csaba): Jó formában van, nyerés után áll starthoz. A mezőnyben hasonló képességű lovak vannak, szerintem szoros küzdelem lesz majd négy telivér között. A győzelem a cél, reméljük, hogy meg is valósul.

Marlon (Pető Sándor): A 2020-as szezonban ez lesz a hetedik versenye, nagyon jól teljesít minden alkalommal. Az 1400 méter rövidnek bizonyult, az 1600 méter kedvez számára, jó szereplést várunk tőle.

Simply The Best (Kovács-Bakos Szilvia): Remek formában van, kicsit visszavettük a távot, a 2400 méter már hosszú volt neki. Az első három hely valamelyikére várom.

Fotó: ZL Photos

SHARE THIS