/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Bérczy Károly Emlékverseny vasárnap a galoppon

Októberben is sok szeretettel várja a látogatókat a Kincsem Park! Vasárnap 13:00-tól ismét a telivéreké lesz a főszerep, a napot 200 000 Ft jackpot teszi még izgalmasabbá, a Kincsem+ futamban a fogadók 900 millió forint jackpottal számolhatnak!
A nap első versenye a 3200 méteres Októberi Gátverseny, a szaklap Rikoleta (5) győzelmében bízik. A Vadász és Versenylap Hendikepben hét telivér küzd meg egymással az első helyért. Fél órával később, 14:00-kor pályára lépnek az újonc kétévesek, az idomári vélemények az E-Turfon, illetve a Lóversenyfogadás facebook oldalán olvashatóak. A nap negyedik futama a másodosztályú Kisfaludy Társaság Hendikep lesz, Sally Rose (3) legutóbb közel végzett, győzelme nem lenne meglepetés. Az 1300 méteres Tízek Társasága Hendikepben kilenc lovat adtak indulónak, a szaklap Mezzo (2) mellett tette le a voksát. A sprinterek versenye, a 900 méteres Repülő Hendikep 15:30-kor startol majd el, ezután 15:55-től az amatőröké lesz a főszerep.
A napi főverseny az 1600 méteres Bérczy Károly Emlékverseny lesz. Hét telivért láthatunk majd a startnál, First Thought (1), Marlon (6) és Simply The Best (7) is küzdelembe érhet, de bárki okozhat meglepetést.
A nap zárásaként a Pesti Napló Hendikepnek lehetünk szemtanúi.

A belépés ingyenes!

Fotó: ZL Photos

SHARE THIS