/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Kezdő Nyeretlen Kétévesek Versenye

Október első hétvégéjén kilenc kétéves debütálását láthatják a Kincsem Park látogatói. Teljesítményükről az idomárokat kérdeztük.

Arcsi (Kovács-Bakos Szilvia): Fogott csikó munkákkal készült, a versenyben már látott Running Wild volt a munkapartnere. Tulajdonképpen adni szerettük volna neki egy verseny, hogy megnézzük ilyen körülmények között hogy viselkedik, hol tart, emellett az is a cél, hogy komolyodjon. Pénzes helyezésben bízunk.

Bubesz, Love In (Zala Csaba): Mindketten jól dolgoztak, főként a kvalifikáció a cél. Munkáik alapján Bubesz előrébb tart, Love In nem egy korai ló. Pénzes helyezést várok tőlük.

Marshmallow (Csupor Ferenc): Jól dolgozott, szeretnénk, ha lenne egy futás a lábában. Tisztes helytállást várunk tőle.

Moranco Bareliere (Maronka Gábor): Nem dolgozik rosszul, de nem egy korai telivér, késői születésű. Az első három hely valamelyikére várom, még kell bele ez a verseny, de véleményem szerint nem az utolsók között fog végezni.

Power Dose (Stanislav Georgiev): Jól dolgozott, a nyári meleget nem kedvelte, emellett növésben is volt, ennek köszönhető az októberi bemutatkozása. Az elmúlt időszakban megerősödött, komolyodott, nagyon intelligens. A felkészülése rendben zajlott, a már futott kétévesek közül Tervelhez hasonlítanám a teljesítményét. Az első három hely valamelyikére várom.

Shoester (Pető Sándor): Az elmúlt hetekben sokat komolyodott, emiatt is indítjuk. Hosszú kondíció munkákkal készült, a döntőbe várjuk.

Turbina (Molnár Orsolya): A tudása hasonló, mint Liebeskindnek, a futásai hozzák majd előre. 

Antarktika CsCs (Csontos Pál): Kelleni fog még neki verseny, későbbre várjuk.

Fotó: ZL Photos

SHARE THIS