/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Simply The Best hű maradt a nevéhez

Az őszi szezon is tartogat izgalmakat,  jobbnál jobb futamokat láthattak Kincsem Park látogatói.
Az Októberi Gátverseny győztese Silent Water lett Makoviczki Ákossal a nyergében. Az 1400 méteres Vadász és Versenylap Hendikepben Xman és Paizs Gábor párosa bizonyult a legjobbnak. A kezdő kétévesek közül Power Dose (Stanislav Georgiev) az egyenesre fordulva még az utolsó pozícióban galoppozott, majd könnyedén elsétált a többiek mellett ezzel megszerezve pályafutása első győzelmét. Az 1400 méteres Kisfaludy Társaság Hendikepben favorit győzelem született Sally Rose (Gönczi Rebeka) révén. A nap ötödik futamában Miss Marple és Tímár Zsuzsa párosa ért fel a dobogó legfelső fokára.  A sprinterek versenyében, a 900 méteres Repülő Hendikepben Suták János idomítottja, Nebáncsvirág (Suták Csenge) szaladt át elsőként a célvonalon. Az amatőrök közül Garai Roland és Dickinson Judit ünnepelhetett, holtverseny született Ridik és Bryan között.
A napi főversenyben, az 1600 méteres Bérczy Károly Emlékversenyben a hároméves Simply The Best (Mocsinka Vivien) hozta a lovakat a befutóra, előnyét növelni tudta, könnyed hat hosszas győzelmet aratott. Mögötte Marlon (Gönczi Rebeka) és Antilopa (Jozef Parigál) volt a befutási sorrend.
A nap zárásaként a Pesti Napló Hendikep Fézer Róbert idomár és Stanislav Georgiev zsoké sikerét hozta, hála Minoritának.

Folytatás jövő vasárnap!

SHARE THIS