/ by /   Friss hírek, Gyász / 0 comments

Huszár Korinna – Az utolsó interjú

A szezon nem indult egyszerűen, a vírushelyzet miatt minden kérdésessé vált. Ebben az időszakban sorra bemutattuk a zsokékat, lovastanulókat, amatőröket. A mindig vidám, örökké mosolygós Korinnával készült interjú anyaga nálam maradt, eddig nem került leközlésre, ezt szeretném most pótolni.

Mióta dolgozol a lóversenysportban? Kit tartasz példaképednek?

Hat éve vagyok a versenypályán, Pető Sándor idomárnál kezdtem a pályafutásomat a zsokéiskola tanulójaként. Példaképemnek a világklasszis Frankie Dettorit tartom, a teljesítménye versenyről versenyre ámulattal tölt el!

Miért döntöttél úgy, hogy zsoké leszel?

Kiskorom óta élek-halok a lovakért, imádom a gyorsaságot és mindig is nagy volt bennem a versenyszellem. Szeretem a kihívást és a lóverseny világa is vonzott. Fiatalabb koromban már többen mondták, hogy jó adottságokkal rendelkezem, így egy percig sem haboztam, hogy beiratkozzak a zsokéiskolába!

Melyik volt számodra a legkedvesebb verseny?

Több a szívemnek kedves verseny van, amit mondanék, de a születésnapi győzelmemet emelném ki Perfect Tooval. Igazi szülinapi ajándék volt, de minden lehetőségre nagy örömmel gondolok vissza.

Melyik volt a legmeghatározóbb győzelmed?

Narutoval elért első helyezésem, hiszen egy nemzetközi versenyben sikerült a dobogó legfelső fokára felállnunk. Szeretném még kiemelni Graffitit is, vele tudtam igazán visszatérni, ez adott erőt a folytatáshoz, mert a 2018-as évem nem úgy sikerült, ahogy azt szerettem volna. Emellett a Németh Ferenc Emlékkupához hozzásegítő győzelmeim is mind meghatározóak voltak számomra, köszönet érte Mezzonak, Illendőnek és a Grósz családnak.

Mik a jövőbeli terveid?

Mindenképpen szeretném kinyeri a 40 versenyt, emellett szeretnék utánpótlás champion lenni. Az is megfordult már a fejemben, hogy kipróbálnám magam külföldön, szeretnék sok versenyben sikert aratni a későbbiekben. Akár trénerként is el tudnám képzelni magam

Mit szeretnél elérni idén és összességében a karriered során?

Szeretném eredményesen zárni az évet, az új szabályok miatt ostorral lovagolhatok, ráadásul engedményem is van. Remélem sikerül idén többet nyernem, nagy célom az utánpótlás champion cím. A karrieremben összességében szeretnék szép sikereket elérni, champion lenni, Derbyt nyerni!

 

 

Azt kérted fogalmazzam meg szépen, mert én ebben úgy is jó vagyok. Remélem, hogy boldogan olvasnád ezeket a sorokat.

Nyugodj békében Korinna, egy lovas angyallal van több odafent!

SHARE THIS