/ by /   E-Turf Magazin, Hazai ügető hírek / 0 comments

Idomári vélemények a Kétévesek Nagydíjáról

Zoltan Ozvar – Csobán M

Ugyan úgy készültünk a lóval, mint eddig. Nagyon jól viselkedik és legutóbb is nagyon jól ment, én nagyon bízom benne. Picit tartok az autóstarttól, de szerintem nem lesz gond és döntős futást láthatunk majd tőle.

Kolozsi László – Chokito és Callela BD

Hosszú kondíciómunkákkal készültünk, Chokitoban már két jó verseny van, döntős futásában bízunk. Csak a szél-t mindenképpen nehéz lesz legyőzni.

Fazekas Imre – Csak a szél

Kihúzott kondíciómunkákkal készültünk a versenyre. Fiatal ló még, nem akartam túlságosan erőltetni. Jó formában van és bízom a minél jobb eredményben. Remélem, hogy a győzelemért fogunk küzdeni.

Rutkai József – Csikós és Compact Boy

Mindkét ló nagyon jól dolgozik, jó gyorsmunkákkal készültünk a versenyre. A tegnapi záró munkában Csikós könnyebben, jobban ment, előrébb végzett. Szombaton tisztes helytállás várok mindkét lótól, de először tanuljanak meg versenyezni, jelen pillanatban ez a legfőbb cél.

Nagy Ferenc II. – Carlos Fox

Ugyan azt a tréninget kapta, amit idáig. Tehetséges, jó képességű ló, döntőbe várható, de Csak a szél-t nagyon nehéz lesz megelőzni.

Hajnal Tibor – Csillagfény R. és Cosmos LC

Csillagfénnyel abszolút nem készültünk erre a versenyre, viszont a zárómunkája rendkívül jól sikerült. Ha ezt versenyben is meg tudná ismételni, akkor pénzdíjas helyre várható.
Cosmos LC versenyben egy csupa szív ló volt, nagyon tud küzdeni. Őt is pénzdíjas helyre várom.

Goran Zolnaji – Crazy Dream

A ló jelenleg nincs száz százalékos állapotban. Bár munkában jól dolgozik, de kétszer tisztátalan ügetett már, amit még nem tudtam nála teljesen rendbetenni. Emiatt számomra is meglepetés lesz, ha pénzért fog futni.

SHARE THIS