/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Aperianov Zakariás Emlékverseny – Imperiál Díj

Az 1600 méteres versenyben nyolc lovat adtak indulónak, az összdíjazás 4 500 000 Ft. Az alábbiakban az idomári véleményeket olvashatják, a külföldi indulókról a Turf alapján olvashatnak összefoglalót.

Cirfandli (Stanislav Georgiev): Bízom benne hogy küzdelembe ér, kipihente magát az utolsó versenye óta. A hűvös idő és a puha pálya is kedvez neki. A felkészülése rendben zajlott.

Dante’s Peak, For You, Centa (Maronka Gábor): A három idomítottam közül For Younak kedvez legjobban a táv, emellett a puha pálya is segítségére lehet, tőle várom a legjobb helyezést. Dante’s Peaknek kicsit hosszú az 1600 méter, ez egy felhozó verseny lesz számára a Kállai Pál Emlékversenyre. Centa mutogatja a formáit és tudását, meglepetés ló lehet.

Lady Zsu (Berghoffer Szandra): Kapott egy hosszabb pihenőt, kondíciómunkákat mentünk vele. Az időjárás nagy befolyással lehet a verseny alakulására, örülnék egy pénzes futásnak, de bármi megtörténhet.

Simply The Best (Kovács-Bakos Szilvia): Erős galoppot nem ment, a formában tartás volt a cél, továbbra is jól dolgozik. Dobogós helyre várom.

Gray Touch: Az Orosházi Díjban Cirfandli mögött végzett, súlyban most rosszabbul áll, de meglepheti a favoritokat.

Rabbit Havana: Václav Luka idomítottja stabilan teljesít, 70-es formákkal rendelkezik, a favoritok egyike.

Fotó: Derzsi Eszter

SHARE THIS