/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Continental Classic versenyek pénteken

A legutóbbi kétnapos versenyhétvége után most ismét a megszokott módon, péntek este mérik össze gyorsaságukat a szélsebes négylábúak hét izgalmas futamban.
Az első megmérettetés a Continental Classics S1 1. futam lesz, 280 méteren csap össze öt résztvevő. Perl legutóbb “csak” negyedik lett, de egy jobb formával most győzhetne is. Black and White nyáron két korrekt versenyt futott, azóta az edzéseken is jól mozgott, döntős esély. Joy legutóbb nem ért küzdelembe, de bármikor megszerezheti esedékes győzelmét.
A második verseny a Continantal Classics S1 2. futam lesz, szintén 280 méteren áll starthoz öt agár. Bullet tartja remek formáját, zavartalan verseny esetén elhozhatja az első díjat. Miss Danger ismét magára talált és könnyedén ért haza, ráduplázhat. Don Juan visszakerült rövidtávra és a feladata is könnyebnek tűnik, esélyes a győzelemre.
A harmadik futam a szintén 280 méteres Continental Classics S0, ahol hat aspiráns várja a rajtot. Jaytee Milan októberben mindkét versenyét megnyerte, most is favoritként áll starthoz de Evo topformával nagyon komoly ellenfele lehet. Lexa elképesztően eredményes, ezúttal is a főszereplők közé tartozhat.
A negyedik verseny a Contontal Classics A1 1. futama lesz, 480 méteren hatan mérik össze gyorsaságukat. Bella ezúttal jóval könnyebb feladat előtt áll, akár győzhet is, de Marshall is esélyes a dobogó legfelső fokára. Holló két hete Evelyn, Zsüli és Sight előtt végzett, mely alapján most is az első három közé várható.
Az ötödik összecsapás a Continental Classics A1 2. futam, 480 méteren csap össze hat versenyző. Jet Mac még júniusban szép győzelemmel kezdett, a fogadók egyik kedvence lehet. Borris első profi versenyére készül, jól dolgozott és a testvére eddigi teljesítménye is ajánlja. Pedro erős csapatban, jó idővel volt közeli negyedik, fizethetnek rá.
Az ötödik megmérettetésben, a Continental Classics OPEN 1. futamban is 480 méteren méri összes tudását hat agár. Jelly Flood zavartalan verseny esetén revansot vehet legutóbbi két legyőzőjén. Etalon és Szöszi két hete hatalmas küzdelmet vívott a győzelemért, mindketten nagyszerű eséllyel állnak starthoz.
A nap utolsó versenyében, a Continantal Classic OPEN 2. futamban is hatan csapnak össze 480 méteren. Excellent utoljára kissé halványabb volt, de ha korrigál, megnyerheti a futamot. Black Fantasy nagyon jó formában van, akár a győzelmet is megszerezheti. Hellboy utolsó edzésein és nyáron is olyan időket futott, amivel itt esélyesnek számít.

A futamok 19:00-kor kezdődnek, a belépés díjtalan!

Fotók: Simkó Szilárs /akutyafotos.hu / The Sighthound Photographer

SHARE THIS