/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Kállai Pál Emlékverseny – Budapesti Díj

A 2 000 000 Ft összdíjazású versenyben hét telivért adtak indulónak. Az 1400 méteres versenyben ők küzdenek majd a győzelemért.

Báthory, Simply The Best (Kovács-Bakos Szilvia): Báthory a szokásos munkáival készült, Simply The Bestet frissen tartottuk utolsó versenye óta. Mindkét telivért az első három hely valamelyikére várom.

Dante’s Peak, Centa (Maronka Gábor): Dante’s Peak számára minden ideális. A táv, az idő, a pálya és a lovas is. Mindezek ellenére Centától várok többet, küzdhet az első helyért, Dante esetében pénzes helyezésben bízom.

Levendula (Kreka István): Eddigi pályafutása legnehezebb versenye előtt áll, a frissen tartás volt a cél a munkái során. Tisztes helytállást várunk tőle.

Marlon (Dr. Ecsedi Ferenc): A korábbiaktól némileg eltérően a tradicionális tréninget helyeztük előtérbe a kondíció javító abrakolás mellett. Bízunk benne, hogy megszerezheti az első helyet, reméljük, hogy ezúttal a szerencse is segíteni fogja.

Shammah (Stanislav Georgiev): Nemrég került hozzám tréningbe, az Overdose Díj sokat hozott rajta, javulást mutat munkában is. A táv ideális neki, bár erős mezőny gyűlt össze, de bízom az első három hely valamelyikében.

Fotó: Sitkei Csilla

SHARE THIS