/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Három nagydíj a galoppon!

November 8-án, vasárnap három nagyverseny is szerepel a programon, emellett 500 000 Ft jackpot ütheti a szerencsés fogadók markát. A Kincsem+ futamot 15:15-kor futják, 300 millió Ft jackpottal!

A nap első versenye 11:30-kor kerül megrendezésre, a 2200 méteres MAFE-Tattersalls Díjban hat ló méri össze tudását. Fél óra múlva az ötöd osztályú Maglód Hendikep résztvevőit láthatjuk a pályán. A nap harmadik futama az 1400 méteres Kállai Pál Emlékverseny – Budapesti Díj lesz, a szaklap Simply The Best (7) győzelmében bízik. Vasárnap, 13:00-kor az amatőrökre szegeződik majd minden szem.
A Nemzeti Galopp Liga utolsó futamában, a 2800 méteres Magyar St. Legerben tizenegy hároméves telivért látunk majd a startnál, Impression (8), Calabrese (2), Wellunca (11), Faust (3) és Stone Sober (5) képviseli a legjobb esélyt, de bárki okozhat meglepetést. Amennyiben Faust galoppozik át elsőként a célvonalon akkor a Liga sorozatot is megnyeri megelőzve Golden Seat!
A másodosztályú In Memoriam Emlékfutamban It’s My Time (3) a favorit. Az 1600 méteres Kétévesek Kritériumában Barabás Mónika idomítottja, Light Blue Sky (6) megszerezheti pályafutása második győzelmét, de bárki beleszólhat a verseny alakulásába. A nap nyolcadik futamában egy szerencsés kétéves veszítheti el nyeretlenségét, a futamban nem kevesebb, mint 15 telivér vesz részt.

A hivatalos versenyprogram megtalálható a  https://kincsempark.hu/data/versenyprogram/2020/versenyprogram_2020_11_08.pdf oldalon

A nagyversenyekkel kapcsolatos idomári vélemények a Lóversenyfogadás Facebook oldalán és az E-Turfon olvashatóak.

Találkozunk vasárnap a Kincsem Parkban! A belépés ingyenes.

Fotó: Gáspár Eszter

SHARE THIS