/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Magyar St. Leger

A Nemzeti Galopp Liga állomásán 11 telivért láthatunk a startnál. Az alábbiakban az idomári véleményeket olvashatják, a külföldi indulóról a Turf alapján olvashatnak véleményt. 

Baal, Santis (Csupor Ferenc): Jól dolgoznak, a szükséges munkákat megkapták. Mindkét telivér esetében pénzes helyezésben bízunk, de majd adja magát a verseny. Legnagyobb ellenfelük Impression lesz.

Calabrese (Stanislav Georgiev): Rendben van az utolsó futása óta, problémamentes volt a felkészülése. A puha pálya és a táv is kedvez neki, az első három hely valamelyikére várom.

Faust, Rebel’s Angel (Maronka Gábor): Faust jól dolgozott, akárcsak a Kincsem Díjra való készüléskor. Ahogy azt az idomári nyilatkozatban olvashatták a lovas taktikája nem volt megfelelő, most szeretnénk korrigálni. Az első három hely valamelyikére várom. Rebel’s Angel jól dolgozott, távbírás biztosan van benne. Munkái alapján semmivel sem gyengébb, mint Faust.

No Days Off (Bokori Tamás): Két héttel ezelőtt futott egy nyeretlenek számára kiírt versenyben, ekkor harmadik helyezést ért el. A távot megnöveltük az anyai ág miatt, az első öt hely valamelyikére várom.

Stone Sober (Zala Csaba): Nem mondanám szélső esélynek, de nem lesz egyszerű dolga. Egy jól átfutott verseny kedvezhet nekünk, utolsó futása alapján szeretném az első három hely valamelyikén látni.

Aurora Amica (Kovács-Bakos Szilvia): Jól dolgozik, de nem könnyű a helyzete. Amennyiben a hosszabb táv jobban kedvez neki és a szerencse is mellénk áll pénzes helyezést szerezhet.

Avignon, Impression (Dr. Ecsedi Ferenc): A korábbiaktól némileg eltérően a tradicionális tréninget helyeztük előtérbe a kondíció javító abrakolás mellett. Bízunk benne, hogy a Kincsem Díjban elért magas formáját Impression a St. Legerben legalább ismételni tudja, a távbírása előnyére válhat. Avignon feladata a tréningtárs jó futásának etikus segítése lesz.

Wellunca: Erős mezőnyt nyert biztosan, formája 70 körül járhat, mellyel komoly ellenfél.

Fotó: Varga Tamás

SHARE THIS