/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Maronka Gábor értékelése 2020.11.08.

Kétévesek Kritériuma

Arhimed
Pályafutása nagyon jól indult, a Lomniczi Béla Emlékverseny – Nyeretlen Kétévesek Versenyében volt egy kisiklása, növésben volt még. Ennek ellenére bíztam a tudásában, amit végre versenyben is megmutatott. Bár ménről van szó, de érzékeny lelkületű. Eddig inkább keménykezű lovasok lovagolták és nem igazán hozta velük a teljes tudását, így döntöttünk Gönczi Rebeka mellett, aki kiváló választásnak bizonyult.


Magyar St. Leger

Rebel’s Angel
Kíváncsiak voltunk rá, hogy mit tud, főként hendikepekben indult eddig, azt tudtuk, hogy távbírás van benne. Nem vagyunk elégedetlenek az eredménnyel.

Faust
Háromszor futott mély pályán, háromszor volt helyezetlen, ebből le is vontuk a következtetést. A mély pálya nem a kedvence, ehhez mérten fog starthoz állni a jövőben.


Kállai Pál Emlékverseny – Budapesti Díj

Dante’s Peak, Centa
Nem vagyok elégedett, taktikailag szerettem volna, ha az élmezőnyben helyezkednek, ahogy Báthory és Simply The Best tette. Mi maradtunk hátul, mi ültünk be mögéjük, innen pedig nem bírtak felzárkózni. Mivel mindketten jó formában vannak és frissek, így kapnak egy-egy futást. Dante’s Peakkel Németország, ezen belül is Dortmund van tervben november 29-én, a versenyt homokpályán futják 1200 méteren. Ez még csak terv, nyilván a jelen helyzet alakítja majd az elképzelésünket. Centa az 1600 méteres Ászári Díj résztvevője lesz.

Fotó: Vonczem Gabriella

SHARE THIS