/ by /   SZAKMAI Galopp, SZAKMAI Ügető / 0 comments

Regisztráció a zártkapus versenynapokra

A Kincsem Nemzeti Kft. a Magyar Kormány által hozott hatályos rendelkezés alapján zártkapuk mellett rendezi meg az ügető és galopp versenynapokat.
Versenynapokon a Kincsem Park területére idomárok, versenyhajtók és versenylovasok, valamint az istállószemélyzet/felvezetők és a szállító személyzet tagjai léphetnek be, előzetes regisztrációt követően!

A regisztráció menete:
Az idomárok, a versenyhajtók és versenylovasok neve a hivatalos versenyprogramból ismert minden versenynap előtt, az ő regisztrációjuk nem szükséges, de belépéskor ellenőrzésre kerülnek.
Az istállószemélyzet/felvezetők, valamint a szállító személyzet listáját az idomár köteles leadni a versenynapot megelőző csütörtökön, legkésőbb 18 óráig e-mailbenzartversenynap@kincsempark.hu címre.
A levélben kérjük feltüntetni a regisztrálni kívánt személy teljes nevét, valamint az istállóban betöltött pozícióját (pl.: lovász, felvezető, szállító személyzet).
Regisztrációkat kizárólag a fent megadott e-mail címre fogadunk el!

A belépés menete:
A zárt kapuk melletti versenynapokon az ellenőrzött beléptetés az első futam előtt 2 órával kezdődik meg a TEHERPORTAI BEJÁRAT-nál, ahol a belépésre jogosult személyek karszalagot kapnak, melynek viselése az adott versenynapon a bentmaradás feltétele. Versenynap alatt a terület ellenőrzése folyamatos. Akin nincs karszalag, eltávolításra kerül a területről.
Aki korábban érkezik a területre, az ellenőrzés megkezdésekor a Teherportán megjelenve tudja átvenni a karszalagot.

A Versenyszervező mindent megtesz a versenynap lebonyolítása érdekében, kérjük a résztvevők együttműködését és segítségét!

SHARE THIS