/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek, Uncategorized @hu / 0 comments

Újoncok a porondon – 6. rész

A Jazy Team folyamatosan jobbnál jobb származású telivérekkel bővíti istállóját, ez most sem történt másként. Az október 19-23. között megrendezett Arquana October Yearling Sale keretein belül két új telivért vásároltak.

Maared (Lot 623) apja Shalaa, pályafutása során hatszor győzött, többek között nyert Group 2, Group 3, illetve a Juddmonte Middle Park Stakes és a Darley Prix Morny révén Group 1 besorolású versenyt. A fedeztetési ára 2021-ben 15 000 euro lesz.  A yearling anyja Devout, hatszor győzött, hétszer volt helyezve, főként hendikepekben aratott sikert, de felmenői között akad Gr 2, Gr 3 és Gr 1 győztes is. A mén vételi ára 5.500 euro volt.

 

 

 

 

 

 

 

N. (Lot 495) anyja Shamardanse kétszer győzött háromévesen, hétszer volt helyezve. Versenyzett többek között St-Cloudban, Deauvilleban és Longchampban is, a felmenők között találhatunk Gr 3, Listed és Gr 1 nyerőket. A yearling apja Dabirsim ötször győzött, egyszeres Group 3 és kétszeres Group 1 nyerő. Ivadékai közül kiemelkedik a Gr 3 és Listed versenyt nyerő Coeur de Beaute, és a Group 1 nyerő Different League. A 2020-as szezonban 12.000 euroért fedez. A kancát 18.000 euroért sikerült megvásárolni.

SHARE THIS