/ by /   A nap híre, Hazai ügető hírek / 0 comments

A Riverek napja szombaton

A szombati zárt kapus ügető napon Fülöp Gyula tulajdonos lovairól elnevezett versenyekben állnak starthoz az ügetők. Az Istis Us Star Díjban a nap elején 14:00 órakor Aranypók (1) és Aranyérem M (8) a legjobb esély. A Good Love River Díjban Bolide Laksmy (5) utolsó formájával kiemelkedik. A harmadik futamban Anybody (5), Rocky HR (8) és Uptown Boy M (7) küzdelmére lehet számítani. Az Opal River Díjban a tehetséges négyéves, Adamo Fling (6) lehet a favorit. Az ötödik versenyben, a Big River Díjban San Francisco (12) és Zsozsoka (6) lehet a legnagyobb kedvenc.
A napi főversenyben, a 700.000 forinttal díjazott Diamond River Díjban Zolta (5) három második helyezés után nyerhet, de Trencsén (1) és White Lady (6) komoly ellenfélnek tűnik. A futamban 100.000 forint jackpot lesz a hármasbefutó játékban.
A hetedik futamban, az East-West River Díjban Uzsok (8) sikerére lehet számítani, míg a nap zárófutamában a Cool River Díjban Übü király (7), Gigant Wings (4) és Uzsorásnő (2) hármasa számít a legjobb esélynek.

A hivatalos versenyprogram a  https://kincsempark.hu/ugeto-versenyprogram/?datum=2020.11.21 oldalon olvasható.

A zárt kapus versenynapot 300.000 forint jackpot teszi teljessé. A futamokat követni és egyben fogadni, a bet.lovi.hu hivatalos oldalon lehet.

Szöveg: Krebs András

SHARE THIS