/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Lóversenyzést Felügyelő Bizottság Díja

Az 1600 méteres 1.300.000 Ft összdíjazású versenyben hét telivért láthatunk a startnál. Az idomári véleményeket az alábbiakban olvashatják, a külföldi indulóról a Turf alapján olvashatnak véleményt.

Wasmy (Soltész András): Jó kondícióban van, elégedett vagyok a munkáival. Erős csapat gyűlt össze, nehezebb feladata lesz, mint legutóbb volt. Pénzes helyezést várok tőle.

Antilopa (Stanislav Georgiev): Jól dolgozott, jól érzi magát és remek formában van. Az első három hely valamelyikére várom.

Gunsmoke (Kovács-Bakos Szilvia): Jól dolgozik, küzdhet a győzelemért.

La Lianga (Maronka Gábor): Mióta az idomításomban áll most fog először 1600 méterre futni, a kora miatt úgy gondolom, hogy a hosszabb táv kedvezni fog neki. Jól dolgozik, a formája 62-65 közötti, ezt stabilan tartja is. Az első három hely valamelyikében bízom.

Éjszépe (Hum-Fűzi Villő): Vasárnap futott, ekkor a nyolcadik helyen ért célba. A frissen tartás volt a cél, ehhez mérten dolgozott. Nincs könnyű dolga, bízunk benne, hogy megfutja a jó formáját és így pénzes helyezést is szerezhet. A kis súly mindenképpen mellette szól.

Dynamo (Fézer Róbert): A munkáira nem lehetett panasz, bízunk a jó szereplésében.

Lady Mazie:Látványos küzdelmet követően vert egy hasonló erősségű mezőnyt, akár duplázhat is.

Fotó: Dr. Kovács Gábor

SHARE THIS