/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Versenyek 11:00 órától zárt kapukkal

November negyedik vasárnapján továbbra is zárt kapukkal folytatódik a lóversenyszezon. A futamokat online a Kincsem Park oldalain, a bet.lovi.hu és a lovifogadas.hu oldalakon követhetik! A napot 300.000 Ft jackpot színesíti, a Kincsem+ futamot 150 millió Ft jackpot teszi még izgalmasabbá.

A nap első futama 11:00 órakor kezdődik, a nyeretlen kétévesek kerülnek középpontba, akárcsak egy órával később. A nap második futamában a Chantilly Hendikep résztvevői lépnek pályára. A 2200 méteres Original Hendikepben nyolc telivért láthatunk a startnál. Fél órával később futják a Makaam Hendikepet, a legjobb esélyt Regina Mia (4) képviseli. A nap hatodik futama a November Díj lesz, majd 14:00 órakor minden szem az amatőrökre szegeződik.
A napi főverseny az 1600 méteres Lóversenyzést Felügyelő Bizottság Díja lesz, hét indulóval. A szaklap favoritja Soltész András idomítottja, Wasmy (1), jó esélyt képvisel a szlovák tréningből érkező Lady Mazie (5) és Antilopa (2) is, de bárki okozhat meglepetést. Az idomári vélemények az E-Turfon és a Lóversenyfogadás Facebook oldalán olvashatóak.
Zárásként 15:00 órakor futják a Jack The Giant Hendikepet, Rubikon (1) győzelem után fut.

Kövesse a futamokat Ön is otthonról, drukkoljunk együtt a telivéreknek!

A versenyprogram az alábbi linken megtekinthető: https://kincsempark.hu/galopp-versenyprogram/?datum=2020.11.22

Fotó: Varga Tamás

SHARE THIS